Inspirasjon

Det handler om å leve i nuet. Å ta seg tid til å nyte, sanse, smake og glede seg. Med litt kreativitet og inspirasjon kan du stolt invitere til et bedre måltid – eller bare nyte det hele selv. Cemo Gourmet har produkter som passer i ulike anledninger. Nyt de gode opplevelsene med våre spennende smaker fra hele verden!

Kom i gang med håndbrygg

Håndbrygg er i vinden som aldri før, og er den tradisjonelle måten å lage kaffe på. Med Cemo sitt håndbryggsett kommer du enkelt i gang.

Les mer

Den perfekte vertinnegaven?

Vertinnegave er en hyggelig gest ved sammenkomster som takk for mat, drikke og husrom. Men hva gir du til verten eller vertinnen som "har alt"?

Les mer

Inspirasjon

En verden av krydder og smak

Cemo Gourmet krydder er av høy kvalitet med smarte beskrivende navn som gjør det enkelt å bruke for alle, både til hverdag og fest. Våre krydder er unike og basert på egne oppskrifter. Krydderne våre kommer fra hele verden og blir nøye blandet for å gi deg den optimale smaksopplevelse.

Les mer

TE – en spennende og smaksrik verden!

Te er en av verdens mest populære drikker, og vi leverer te av ypperste kvalitet. Vårt tesortiment er sammensatt av forskjellige typer te og smaker fra hele verden. Smaker vi vet mange liker, i tillegg til flere nye og eksotiske varianter.

Les mer

Vi brenner for god kaffe!

Folk har blitt mer og mer opptatt av kaffe, det er økt interesse for både smak, kvalitet og hvor kaffen kommer fra. Vi prioriterer å kjøpe mest mulig av vår kaffe direkte fra gård/vaskestasjon. Sporbarhet er din beste garanti for rettferdig kaffe!

Les mer

Fristende oppskrifter

Hjemmelaget pizza smaker alltid godt og er noe alle liker. Eller hva med grillet biff med sprøstekte poteter, eller en søt og frisk dessert til å avslutte måltidet? Våre produkter passer til en rekke oppskrifter. Finn en oppskrift som passer dine smaksløker.

Les mer