Inspirasjon

Det handler om å leve i nuet. Å ta seg tid til å nyte, sanse, smake og glede seg. Med litt kreativitet og inspirasjon kan du stolt invitere til et bedre måltid – eller bare nyte det hele selv. Cemo Gourmet har produkter som passer i ulike anledninger. Nyt de gode opplevelsene med våre spennende smaker fra hele verden!

Trøfler

Gourmet produkter - tips til julekosen

Nyt julekosen med våre fristelser. Finn tipsene her!

Les mer

Firmagavetips - gaveeske med gourmet sjokolade og deilig vingummi

Ser du etter spennende og smakfulle firmagaver til dine ansatte? Sjekk ut vårt firmagavetips som består av gourmetsjokolade og deilig vingummi

Les mer

firmagaver

Smakfulle firmagaver

Ønsker du å gi kollegaer og ansatte en liten påskjønnelse for vel utført arbeid? Uansett når på året tilpasser vi smakfulle gaver som blir verdsatt uansett sesong. Gi de ansatte en hilsen til sommeravslutningen, jul, påske, eller bare for at de fortjener det!

Les mer

Southern Coffee - For deg som er opptatt av kvalitet

Southern Coffee er vår merkevare for deg som er ekstra opptatt av god kaffe. Kaffeekspert Steinar Svenning reiser selv rundt for å hente de fineste og mest smakfulle kaffebønnene hjem til Norge. I dag reiser vi over hele verden for å hente kaffe. Southern Coffee handler også kun direkte med kaffebøndene for en rettferdig kaffehandel.

Les mer

Kom i gang med håndbrygg

Håndbrygg er i vinden som aldri før, og er den tradisjonelle måten å lage kaffe på. Med Cemo sitt håndbryggsett kommer du enkelt i gang.

Les mer

Den perfekte vertinnegaven?

Vertinnegave er en hyggelig gest ved sammenkomster som takk for mat, drikke og husrom. Men hva gir du til verten eller vertinnen som "har alt"?

Les mer

Inspirasjon

En verden av krydder og smak

Cemo Gourmet krydder er av høy kvalitet med smarte beskrivende navn som gjør det enkelt å bruke for alle, både til hverdag og fest. Våre krydder er unike og basert på egne oppskrifter. Krydderne våre kommer fra hele verden og blir nøye blandet for å gi deg den optimale smaksopplevelse.

Les mer

TE – en spennende og smaksrik verden!

Te er en av verdens mest populære drikker, og vi leverer te av ypperste kvalitet. Vårt tesortiment er sammensatt av forskjellige typer te og smaker fra hele verden. Smaker vi vet mange liker, i tillegg til flere nye og eksotiske varianter.

Les mer

Vi brenner for god kaffe!

Folk har blitt mer og mer opptatt av kaffe, det er økt interesse for både smak, kvalitet og hvor kaffen kommer fra. Vi prioriterer å kjøpe mest mulig av vår kaffe direkte fra gård/vaskestasjon. Sporbarhet er din beste garanti for rettferdig kaffe!

Les mer

julegavetips

Gourmet gavepose - årets julegavetips

Hvem vil vel ikke ha en flott gavepose full av gourmetvarer under juletreet? Her er årets julegavetips fra oss.

Les mer