fri frakt på bestillinger over 300nokicon-truck levering innen 3-5 virkedager

Handlepose
Kun kr 300 igjen til fri frakt

Vi brenner for god kaffe

Folk har blitt mer og mer opptatt av kaffe, det er økt interesse for både smak, kvalitet og hvor kaffen kommer fra. Vi prioriterer å kjøpe mest mulig av vår kaffe direkte fra gård/vaskestasjon. Sporbarhet er din beste garanti for rettferdig kaffe!

1 kg kaffe består 4-5000 håndplukkede ”kaffebær”. Vi kjøper inn den beste kaffen fra samarbeidspartnere over hele verden, alt etter hvor det er sesong for innhøsting. Kvaliteten begynner hos bonden. Jordsmonn, klima, botanisk råmateriale og prosessering er med på å bestemme hvordan kaffen smaker.

Vår kaffe er ikke bare fersk fra kaffebrenneren, men også fersk fra gård. Ferske og gode råvarer er helt nødvendig for at du skal kunne servere kaffe i verdensklasse! Vi videreforedler på en ydmyk måte kaffen på Mjåvann i Kristiansand.. Vi kan aldri gjøre en kaffe bedre en den var da den kom fra bonden, men vi kan hente det beste ut av kaffebønnene under brenning – og tilby dette til deg!

Vi betaler mer for kaffen slik at du får en god kopp kaffe, kaffebonden får levelønn og mat på bordet. Vi pakker kaffen i ventilposer umiddelbart etter brenning slik at den gode aromaen når helt frem til deg. Kaffen er 100% ren og fri for tilsetninger av noe slag.

Vår kaffeekspert Steinar Svenning er kvalitetsansvarlig for våre kaffeinnkjøp og brenning av kaffe. Steinar har jobbet med kaffe i over 10 år og er, foruten å være en førsteklasses kaffebrenner, også en merittert barista med gode plasseringer i norgesmesterskapet i baristakunst. Han har også vært dommer i nasjonale konkurranser og er tidligere kaptein på det norske baristalandslaget.

Andre inspirasjonsartikler
Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.