fri frakt på bestillinger over 300nokicon-truck levering innen 3-5 virkedager

Handlepose
Kun kr 300 igjen til fri frakt

Om Cemo

Kunnskap, kvalitet og god smak

zsmp3m6ejs-300x225Cemo AS er en norsk produksjonsbedrift, etablert i 2004. Vi er spesialister på krydder, kaffe, te og gourmetprodukter. Fra oppstarten på en kjøkkenbenk utenfor Kristiansand, har vi nå vokst oss inn i moderne produksjonslokaler i Kristiansand.

Cemo har et hjerte for bærekraft, særlig innen kaffehandel.
Vi handler kaffen direkte fra produsentland og hvert år reiser vi selv ned for å besøke kaffegårder og blir kjent med bøndene. Vi betaler gjerne en høyere pris for kaffen, for å være sikker på at bonden får betalt. Slik blir familiegårdene, menneskene, arbeiderne tatt vare på, og samtidig bygges det en relasjon som sikrer kvalitetskaffe år etter år.

Når du handler Cemo-produkter er du også med å støtte opp om Cemo CARE. Via Cemo CARE får, blant annet, hundrevis av barn og unge i Kiberaslummen i Kenya mulighet for mer utdanning og en lysere fremtid. Gjennom Cemo CARE drifter vi bla en skole i Kiberaslummen i Nairobi, hvor 600 barn er innom hver uke. Her bygger vi nå også ballbinge, som skal gi barna bevegelsesfrihet i slummen.

Vi er også engasjert i en rekke andre prosjekter, både prosjekter i flere andre ulike land og i lokalsamfunnet. Lokalt jobber vi tett med Blå Kors som driver med arbeidstrening, og tilrettelegging av arbeid.

VÅRE MERKEVARER

Hos Cemo AS leverer vi et mangfoldig produktsortiment til forskjellige typer markeder. Gjennom merkevaren CEMO Gourmet betjener vi privatmarkedet, Gourmetfabrikken er våre produkter til dugnadsmarkedet og Southern Coffee er merkevaren for spesialkaffe. Nøye utvalgt kaffe til ekstra kvalitetsbevisste kunder, både privat og i proffmarkedet.

I Cemo AS er administrasjon og all produksjon samlet i ett bygg. Lokalene huser en moderne maskinpark, der både kaffebrenning, mandelbrenning, te- og krydderpakking finner sted. Her pakkes også søtsaker, sjokolade og gourmetprodukter før de får sine etiketter, det være seg våre egne eller en av våre private label-produkter.

SERTIFISERINGER

Som ledd i Cemo AS sin utvikling har vi valgt å sertifisere oss i henhold til en av Europas strengeste standarder når det gjelder kvalitet og mattrygghet.

Vi er i dag sertifisert i henhold til FSSC22000, som bruker ISO22000 som grunnlag. Denne standarden og sertifiseringen gir våre kunder og forbrukere er trygghet for at vi leverer på øverste nivå når det gjelder kvalitetssikret og trygg mat.

Les mer her

fsc22000-300x116

Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.