fri frakt på bestillinger over 350nokicon-truck levering innen 3-5 virkedager

Handlepose
Kun kr 350 igjen til fri frakt

Cemo Care

Behovet for å bidra ligger sterkt forankret i Cemo. Vi ønsker å ha en rettferdig og bærekraftig grunnmur i firmaet og Cemo Care er vårt bidrag til å gi noe tilbake. Derfor engasjerer vi oss aktivt i lokalsamfunn i noen av de landene vi handler fra, og støtter prosjekter som står våre hjerter nært. Som vår samarbeidspartner blir også du en del av prosjektene.

Dette er noe av det vi har gjort det siste året:

  • Delt ut smittervernspakker i Kiberaslummen hvor vi også bidrar til driften CreaKid Learning Centre.
  • Bidra til drift av ARO-senteret i Kenya, som setter fokus på å gi barn en oppvekst uten vold og med håp for fremtiden.
  • Bidra til drift av ACT – At Amoows Childen of Tomorrow: En organisasjon som jobber for trygge hjem i Jigjiga, Ethiopia.
  • Honduras som er av landene vi handler kaffe fra. I tillegg til pandemien har de blitt hardt rammen av orkanene Eta og Lota. Gjennom merkevaren Southern Coffee er vi med å gi av overskuddet til gjenoppbygging for de som har fått sine hjem ødelagte.
  • Vi har også et hjerte for lokalsamfunnet og ønsker å bidra lokalt. Her hjemme i Norge er vi så heldige å få kunne jobbe sammen med både Blåkors og Matsentralen.
  • Kenya SOL Garden

I Kiberaslummen utvider vi nå arbeidet, sammen med Noracta,  og skal bygge opp en arena med ballbinge og garderobefasiliteter tilhørende Creakid Leaning Centre. Slummen har i dag ikke tilgang til noe sted barna kan utvikle seg i lek og sport, så vi gleder oss til arbeidet her settes i gang. Følg med på oss i sosiale medier og på nettsiden www.cemo.no for å følge utviklingen.

Så igjen, tusen takk for at DU er med å gjøre alt dette mulig, det hadde ikke vært mulig uten.

CreaKids Learning Centre

Se video fra skolen i Kiberaslummen

Nyheter

Andre spennende saker

Nyhetsbrev

Abonnér på vårt nyhetsbrev og få inspirasjon, tilbud og nyheter

Få ferske nyheter og gode tilbud fra cemo.no

Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.