fri frakt på bestillinger over 300nokicon-truck levering innen 3-5 virkedager

Handlepose
Kun kr 300 igjen til fri frakt

Te – en smaksrik verden

Kvalitetste med smaker fra hele verden

Te er en av verdens mest populære drikker, og Cemo leverer te av ypperste kvalitet. På vår temaskin pakker vi førsteklasses te i pyramide-teposer i nylon. Disse teposene gir teen rikelig med plass til å frigjøre sin fulle smak og aroma med god gjennomstrømning av vann i tekoppen. Vårt te-sortiment er sammensatt av flere forskjellige typer te og smaker fra hele verden.

Sort te lages av blader fra tebusken camellia sinensis. Etter plukking går bladene gjennom en prosess som innebærer rulling, kutting, brenning og oksidering. Sort te er den mest kjente typen te for oss her i vesten.
Den er kraftigere i smaken enn andre tesorter. Sort te smaksettes ofte med urter, blomster, frukt eller krydder.

Grønn te lages også av blader fra tebusken camellia sinensis. Bladene dampes, rulles og tørkes i sola eller over varme. Flere av våre teer er en blanding av teblader og frukt/bær/urter. Resultatet er en delikat fruktig blanding med en tørr karakter og behagelig avslutning.

Frukt te er en frisk og fruktig drikk basert på tørkede frukter, bær og urter som blir trukket på samme måte som te. Frukt te kan trekke lengre og ved høyere temperatur enn sort og grønn te. Den inneholder ikke teblader og kan derfor ikke bli bitter. Frukt te inneholder ikke koffein og er en spennende og sunn smaksopplevelse du gjerne må nyte på kveldstid.

Urte te lages av en rekke tørkede planter og urter. Urte te har et bredt spekter av naturlige smaker satt sammen til en delikat blanding som gir mange velsmakende, sunne og forfriskende drikker. Urtenes velgjørende egenskaper er kjent for å ha en lindrende og helsebringende effekt. Teen er rik på antioksidanter og inneholder ikke koffein.

Se hele vårt te-sortiment her: TE

Andre inspirasjonsartikler
Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.