fri frakt på bestillinger over 300nokicon-truck levering innen 3-5 virkedager

Handlepose
Kun kr 300 igjen til fri frakt

Kaffe fra Honduras

Honduras byr på store mengder smakfull kaffe med kvaliteter blant de fremste i verden. Et subtropisk landskap med høy luftfuktighet, godt jordsmonn og store fjell ligger forholdene svært godt tilrette for dyrking av kaffe. 

Cup of Exellent vinner Benjamin Paz i Santa Barbara driver tørrmøllen San Vicente som eksporterer kaffen til oss. Vi har handlet direkte fra Benjamin siden 2020, og har startet et nytt prosjekt sammen i Ojojona. Her jobber vi med en gruppering av bønder som nå kan selge kaffen direkte til oss. Dette gir bøndene mer forutsigbarhet og høyere pris for kaffen slik at de kan satse mer på kvalitet. 

Mario Moreno er vår lengste relasjon i Honduras, helt siden 2009. Mario driver gården  El Filo i Santa Barbara. Den utvidede familien består av minst 7 andre av Marios brødre. Hver familie har sitt eget plott med kaffe i nærheten, men storfamilien samarbeider om både innhøsting og prosessering/tørking av kaffen og hjelper hverandre i både kafferelaterte og andre gjøremål. 

Andre inspirasjonsartikler
Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.