fri frakt på bestillinger over 499nokicon-truck rask levering

Handlepose
Kun kr 400 igjen til fri frakt
Trond Moi

Trond Mois Veganske Villrisgryte med mynte og koriander

La deg inspirere til et nytt år med denne veganske villrisgryten.
2. pers
  • ny start,
  • vegansk

Ingredienser

1 pk Cemo villris
1 sjalottløk
1 gulrot
3 ss olivenolje
4 dl eplejuice
4 dl vann
2 ss Cemo steinsopp pesto
3 ss hakket frisk mynte
3 ss hakket frisk koriander
1 eple
2 ss Cemo chiliolje
Salt og pepper

Ingredienser

1 pk Cemo villris
1 sjalottløk
1 gulrot
3 ss olivenolje
4 dl eplejuice
4 dl vann
2 ss Cemo steinsopp pesto
3 ss hakket frisk mynte
3 ss hakket frisk koriander
1 eple
2 ss Cemo chiliolje
Salt og pepper

Framgangsmåte

  1. Grovhakk sjalottløk og gulrot. Fres dette i en gryte med olivenoljen i 30 sekunder.
  2. Ha på risen og krydderpakken som ligger sammen med risen. Fres dette litt og ha på pesto, vann og eplejuice.
  3. La dette koke med lokk i ca 15 minutter på svak varme. Bruk gjerne tallerken som lokk så får du varme tallerkener når maten skal serveres.
  4. Mens risen kokes kuttes eplene opp i små biter og urtene hakkes klar.
  5. Når risen er ferdig kokt smakes den til med salt og pepper.
  6. Anrett den på tallerkener og topp med eple og urter.
  7. Sprinkle chiliolje over og da er det klart til å nytes.


7R2A9113-23jpg-1-1024x698
Populære oppskrifter

Nyhetsbrev

Abonnér på vårt nyhetsbrev og få inspirasjon, tilbud og nyheter

Få nyheter og gode tilbud fra cemo.no

Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.