fri frakt på bestillinger over 499nok rask levering
Trond Mois Veganske Villrisgryte med mynte og koriander
La deg inspirere til et nytt år med denne veganske villrisgryten.
2. pers
Ingredienser
1 pk Cemo villris
1 sjalottløk
1 gulrot
3 ss olivenolje
4 dl eplejuice
4 dl vann
2 ss Cemo steinsopp pesto
3 ss hakket frisk mynte
3 ss hakket frisk koriander
1 eple
2 ss Cemo chiliolje
Salt og pepper
1 sjalottløk
1 gulrot
3 ss olivenolje
4 dl eplejuice
4 dl vann
2 ss Cemo steinsopp pesto
3 ss hakket frisk mynte
3 ss hakket frisk koriander
1 eple
2 ss Cemo chiliolje
Salt og pepper
Ingredienser
1 pk Cemo villris
1 sjalottløk
1 gulrot
3 ss olivenolje
4 dl eplejuice
4 dl vann
2 ss Cemo steinsopp pesto
3 ss hakket frisk mynte
3 ss hakket frisk koriander
1 eple
2 ss Cemo chiliolje
Salt og pepper
1 sjalottløk
1 gulrot
3 ss olivenolje
4 dl eplejuice
4 dl vann
2 ss Cemo steinsopp pesto
3 ss hakket frisk mynte
3 ss hakket frisk koriander
1 eple
2 ss Cemo chiliolje
Salt og pepper
Framgangsmåte
- Grovhakk sjalottløk og gulrot. Fres dette i en gryte med olivenoljen i 30 sekunder.
- Ha på risen og krydderpakken som ligger sammen med risen. Fres dette litt og ha på pesto, vann og eplejuice.
- La dette koke med lokk i ca 15 minutter på svak varme. Bruk gjerne tallerken som lokk så får du varme tallerkener når maten skal serveres.
- Mens risen kokes kuttes eplene opp i små biter og urtene hakkes klar.
- Når risen er ferdig kokt smakes den til med salt og pepper.
- Anrett den på tallerkener og topp med eple og urter.
- Sprinkle chiliolje over og da er det klart til å nytes.
Populære oppskrifter
- Baconsurret svinefilet med BBQ-saus
- Chili con pollo
- Italiensk focaccia
- Minestrone suppe