fri frakt på bestillinger over 499nokicon-truck rask levering

Handlepose
Kun kr 499 igjen til fri frakt

Sprø magi

Sprøtt, saftig og digg. mindre fett og mer smak. Lag maten i airfryer.

Ingredienser

Kylling.
Kyllingfilet i strimler
Classic oljespray
Crispy panering
Airfryer kryddermiks

Blomkål:
Blomkål i buketter
Litt melk (eller egg)
Crispy panering
Airfryer kryddermiks
Classic oljespray

Ostesticks:
Mozzarella-staver
Crispy panering
Egg
Classic oljespray
Airfryer kryddermiks

Panert fisk:
Torsk (valgfri fisk)
Egg
Airfryer kryddermiks
Hvetemel
Crispy panering
Classic oljespray

Ingredienser

Kylling.
Kyllingfilet i strimler
Classic oljespray
Crispy panering
Airfryer kryddermiks

Blomkål:
Blomkål i buketter
Litt melk (eller egg)
Crispy panering
Airfryer kryddermiks
Classic oljespray

Ostesticks:
Mozzarella-staver
Crispy panering
Egg
Classic oljespray
Airfryer kryddermiks

Panert fisk:
Torsk (valgfri fisk)
Egg
Airfryer kryddermiks
Hvetemel
Crispy panering
Classic oljespray

Framgangsmåte

Kylling i airfryer:
Forvarm airfryeren til 190°C.
Spray kylling- strimlene lett med olje. Vend dem i paneringen blandet med kryddermiksen. Spray på litt ekstra olje for ekstra crunch. Stek i 10-12 minutter. Vend halvveis.

Crispy blomkålbites:

Dypp blomkålbitene i melk eller egg, deretter i paneringen. Krydre godt og spray med olje. Stek på 200°C i 10-12 minutter. Vend underveis. Server gjerne med en dip!

Sprø ostesticks: Vend osten i egg, deretter i panering blandet med krydder. Gjenta for ekstra tykk panering. Frys i minst 30 min (så de ikke smelter ut). Spray med olje og stek på 200°C i 6-8 min.

Panert fisk: Tørk fisken godt med papir. Da fester paneringen seg bedre. Krydre fisken med kryddermiksen. Vend fisken deretter i mel, sammenvispet egg og til slutt i paneringen. Spray med olje og stek på 180-200°C i 10–12 minutter, avhengig av tykkelse. Snu gjerne fisken underveis.

Populære oppskrifter

Nyhetsbrev

Abonnér på vårt nyhetsbrev og få inspirasjon, tilbud og nyheter

Få nyheter og gode tilbud fra cemo.no

Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.