fri frakt på bestillinger over 499nokicon-truck rask levering

Handlepose
Kun kr 410 igjen til fri frakt

Kremet pasta med blåskjell

Denne oppskriften er en av våre favoritter hvor de rene, enkle smakene kommer godt frem.
4. pers
  • blåskjell,
  • pasta,
  • spagetti,
  • spaghetti

Ingredienser

› 500-750g blåskjell pr person
› Cemo Spaghetti
› Cemo Røkt flaksalt / flaksalt
› Cemo Chiliflak
› 2 stk sjalottløk
› 2 fedd hvitløk
› 2 ss finhakket persille
› 1 ss finhakket estragon
› 1 dl hvitvin/eplejuice
› 1 dl kremfløte

Ingredienser

› 500-750g blåskjell pr person
› Cemo Spaghetti
› Cemo Røkt flaksalt / flaksalt
› Cemo Chiliflak
› 2 stk sjalottløk
› 2 fedd hvitløk
› 2 ss finhakket persille
› 1 ss finhakket estragon
› 1 dl hvitvin/eplejuice
› 1 dl kremfløte

Framgangsmåte

  1. Kok spaghettien etter anvisning på pakken. Bruk røkt flaksalt eller vanlig flaksalt i kokevannet.
  2. Finhakk sjalottløk og hvitløk, ha i en stor gryte sammen med olivenolje og la frese til den er blank og myk.
  3. Tilsett hvitvin, fløte, persille, chiliflak, estragon og blåskjell. Bland alt godt sammen og la det småputre under lokk i 6-8 minutter.
  4. Skyll og vask blåskjellene godt i rennende kaldt vann, kast blåskjell som har åpnet seg.
  5. Tilsett blåskjellene i fløten, skru opp varmen og la dem dampe i fløten i 3-4 minutter. Når skjellene åpner seg er de klare, kast skjell som ikke åpner seg.
  6. Vend forsiktig inn spaghettien i den kremete sausen, og server. Serveres gjerne med nybakt pestobrød eller olivenbrød. Oppskrift pestobrød og olivenbrød
Populære oppskrifter

Nyhetsbrev

Abonnér på vårt nyhetsbrev og få inspirasjon, tilbud og nyheter

Få nyheter og gode tilbud fra cemo.no

Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.