fri frakt på bestillinger over 499nok rask levering
Tzatziki-dipp med søtpotetfries
Ingredienser
› Cemo Tzatziki-dipp krydder
› Kesam
› Gresk yoghurt
› Lime
› Agurk
› Eple
› Mynte
› Kesam
› Cemo Paprika pesto
› Lime
SØTPOTETFRIES:
› Søtpoteter
› Olivenolje
› Salt og pepper
› Røkt chilipulver
Ingredienser
› Cemo Tzatziki-dipp krydder
› Kesam
› Gresk yoghurt
› Lime
› Agurk
› Eple
› Mynte
› Kesam
› Cemo Paprika pesto
› Lime
SØTPOTETFRIES:
› Søtpoteter
› Olivenolje
› Salt og pepper
› Røkt chilipulver
Framgangsmåte
Tzatziki-dipp:
Bland ca 3 ss tzatziki-krydder med 2 dl kesam og 1 dl gresk yoghurt. Press saften av ½ lime over. Finhakk frisk mynte og ½ eple, riv agurken på rivjern og klem ut så mye væske som du klarer av agurken (væsken skal ikke brukes). Bland mynte, eple og agurk med dippmixen og la stå kjølig i ca 1 time før servering. Server tzatziki-dipp til søtpotetfries, chips og grønnsaker.
Pesto-dipp:
Rør sammen 3 dl kesam og 3 ss paprika pesto. Skvis over saften av en limebåt.
Søtpotetfries – nydelig å dippe i både tzatziki-dipp og pesto-dipp.
Vask søtpotetene godt. Kutt potetene i strimler som fries.
Vend potetstrimlene i olje, dryss over salt, pepper og allroundkrydder.
Legg potetstrimlene på et stekebrett og stek i ovnen på 200 grader i ca 40 minutter. Potetene er gyldne og sprø når de er ferdige.
- Juleribbe
- Lussekatter tangzhong
- Italiensk focaccia
- Minestrone suppe