fri frakt på bestillinger over 499nok rask levering
Trond Mois krydderstekte kyllingbryst med risetto
2. pers
Ingredienser
2 kyllingbryst
2 ss Cemo Kyllingkrydder
2 ss smør
1 sjalottløk
1/2 ps Cemo Risetto ris
2 ss Cemo Tapenade
5 dl vann
1 dl fløte
2 vårløk
1 tomat
2 ss Cemo pizza&pasta olivenolje
Cemo flaksalt
2 ss Cemo Kyllingkrydder
2 ss smør
1 sjalottløk
1/2 ps Cemo Risetto ris
2 ss Cemo Tapenade
5 dl vann
1 dl fløte
2 vårløk
1 tomat
2 ss Cemo pizza&pasta olivenolje
Cemo flaksalt
Ingredienser
2 kyllingbryst
2 ss Cemo Kyllingkrydder
2 ss smør
1 sjalottløk
1/2 ps Cemo Risetto ris
2 ss Cemo Tapenade
5 dl vann
1 dl fløte
2 vårløk
1 tomat
2 ss Cemo pizza&pasta olivenolje
Cemo flaksalt
2 ss Cemo Kyllingkrydder
2 ss smør
1 sjalottløk
1/2 ps Cemo Risetto ris
2 ss Cemo Tapenade
5 dl vann
1 dl fløte
2 vårløk
1 tomat
2 ss Cemo pizza&pasta olivenolje
Cemo flaksalt
Framgangsmåte
En fantastisk, smakfull hverdagsrett som tar under 30 minutter å lage. En garantert storfavoritt hos både store og små.
Fremgangsmåte
- Krydre kyllingbrystene, og brun dem lett på hver side i en dyp stekepanne. Legg de på et stekebrett og stek videre i stekeovnen på 200 grader i 12 minutter
- Fres sjalottløken i samme stekepanne med det gode smøret i 30 sekunder før du tilsetter risetto. La dette stekes litt sammen med løken og ha på tapenade, vann og fløte. La småkoke i 12 minutter
- Smak til risettoen med salt og pepper, server på tallerkener. Legg skiver av kyllingen på toppen og dryss over finsnittet tomat og vårløk
- Sprinkle over litt olje og topp med et dryss flaksalt
- Nyt
Populære oppskrifter
- Annes grytebrød
- Cookies
- Thaiinspirert suppe
- Juleribbe