fri frakt på bestillinger over 499nokicon-truck rask levering

Handlepose
Kun kr 499 igjen til fri frakt
krydderstekte kyllingbryst med risetto

Trond Mois krydderstekte kyllingbryst med risetto

2. pers
  • italiensk risetto,
  • kylling,
  • kyllingkrydder,
  • oppskrift,
  • risetto

Ingredienser

2 kyllingbryst
2 ss Cemo Kyllingkrydder
2 ss smør
1 sjalottløk
1/2 ps Cemo Risetto ris
2 ss Cemo Tapenade
5 dl vann
1 dl fløte
2 vårløk
1 tomat
2 ss Cemo pizza&pasta olivenolje
Cemo flaksalt

Ingredienser

2 kyllingbryst
2 ss Cemo Kyllingkrydder
2 ss smør
1 sjalottløk
1/2 ps Cemo Risetto ris
2 ss Cemo Tapenade
5 dl vann
1 dl fløte
2 vårløk
1 tomat
2 ss Cemo pizza&pasta olivenolje
Cemo flaksalt

Framgangsmåte

En fantastisk, smakfull hverdagsrett som tar under 30 minutter å lage. En garantert storfavoritt hos både store og små.

Fremgangsmåte
  1. Krydre kyllingbrystene, og brun dem lett på hver side i en dyp stekepanne. Legg de på et stekebrett og stek videre i stekeovnen på 200 grader i 12 minutter
  2. Fres sjalottløken i samme stekepanne med det gode smøret i 30 sekunder før du tilsetter risetto. La dette stekes litt sammen med løken og ha på tapenade, vann og fløte. La småkoke i 12 minutter
  3. Smak til risettoen med salt og pepper, server på tallerkener. Legg skiver av kyllingen på toppen og dryss over finsnittet tomat og vårløk
  4. Sprinkle over litt olje og topp med et dryss flaksalt
  5. Nyt
Populære oppskrifter
Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.