fri frakt på bestillinger over 350nokicon-truck levering innen 3-5 virkedager

Handlepose
Mangler 350kr for å få fri frakt!
krydderstekte kyllingbryst med risetto

Trond Mois krydderstekte kyllingbryst med risetto

2. pers
  • italiensk risetto,
  • kylling,
  • kyllingkrydder,
  • oppskrift,
  • risetto

Ingredienser

2 kyllingbryst
2 ss Cemo Kyllingkrydder
2 ss smør
1 sjalottløk
1/2 ps Cemo Risetto
2 ss Cemo rød tapenade
5 dl vann
1 dl fløte
2 vårløk
1 tomat
2 ss Cemo urte-og pasta olivenolje
Litt Cemo flaksalt til å toppe med

Ingredienser

2 kyllingbryst
2 ss Cemo Kyllingkrydder
2 ss smør
1 sjalottløk
1/2 ps Cemo Risetto
2 ss Cemo rød tapenade
5 dl vann
1 dl fløte
2 vårløk
1 tomat
2 ss Cemo urte-og pasta olivenolje
Litt Cemo flaksalt til å toppe med

Framgangsmåte

En fantastisk, smakfull hverdagsrett som tar under 30 minutter å lage. En garantert storfavoritt hos både store og små.

Fremgangsmåte
  1. Krydre kyllingbrystene, og brun dem lett på hver side i en dyp stekepanne. Ta dem over på et stekebrett og stek på 200 grader i 12 minutter
  2. Fres sjalottløken i samme stekepanne, med det gode stekesmøret i 30 sekunder før risetto tilsettes. La den steke litt sammen med løken og ha på tapenaden , vann og fløte. La dette småkoke i 12 minutter
  3. Smak til risettoen med litt salt og pepper og ha den over på tallerkener. Dander skiver av kyllingen på toppen og dryss over fintsnittet tomat og vårløk
  4. Sprinkle litt olje over og topp med litt flaksalt
  5. Nyt
Populære oppskrifter

Nyhetsbrev

Abonnér på vårt nyhetsbrev og få inspirasjon, tilbud og nyheter

Få ferske nyheter og gode tilbud fra cemo.no

Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.