fri frakt på bestillinger over 499nokicon-truck rask levering

Handlepose
Kun kr 499 igjen til fri frakt
Krydderpanert kveite med chili

Trond Moi: Krydderpanert kveite med chili spaghetti og steinsopp

2. pers

Ingredienser

400 g kveite filet
1 dl cemo glutenfri panering
2 ss cemo kyllingkrydder
2 ss smør
1 pk cemo chili spagetti
1 glass cemo steinsopp pesto
1 glass cemo leccino oliven
1 ss hakket frisk sjalottløk
1 ss balsamico eddik
Frisk basilikum og gressløk

Ingredienser

400 g kveite filet
1 dl cemo glutenfri panering
2 ss cemo kyllingkrydder
2 ss smør
1 pk cemo chili spagetti
1 glass cemo steinsopp pesto
1 glass cemo leccino oliven
1 ss hakket frisk sjalottløk
1 ss balsamico eddik
Frisk basilikum og gressløk

Framgangsmåte

  1. Sett spaghetti på kok, la den koke 10 min og hell av vannet.
  2. I mellomtiden kuttes kveiten i 4 biter. Ha den på en tallerk og dryss over panering og krydder. Vend fisken godt i dette og trykk planeringen godt på fisken.
  3. Stek fisken i smøret ca 1 -2 min på hver side til den blir gyllen og fin.
  4. Spagettien ferdigstilles ved å blande inn pestoen, løk, olivener og smake til med salt og pepper. Vend inn litt hakket gressløk og basilikum.
  5. Anrett spaghettien på tallerk og ha fisken på toppen. Pynt med urter på toppen og sprinkle med olivenolje chili.
  6. Nyt
Trond Moi_Krydderpanert kveite
Populære oppskrifter
Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.