fri frakt på bestillinger over 499nok rask levering

Trond Moi: Krydderpanert kveite med chili spaghetti og steinsopp
2. pers
Ingredienser
400 g kveite filet
1 dl cemo glutenfri panering
2 ss cemo kyllingkrydder
2 ss smør
1 pk cemo chili spagetti
1 glass cemo steinsopp pesto
1 glass cemo leccino oliven
1 ss hakket frisk sjalottløk
1 ss balsamico eddik
Frisk basilikum og gressløk
1 dl cemo glutenfri panering
2 ss cemo kyllingkrydder
2 ss smør
1 pk cemo chili spagetti
1 glass cemo steinsopp pesto
1 glass cemo leccino oliven
1 ss hakket frisk sjalottløk
1 ss balsamico eddik
Frisk basilikum og gressløk
Ingredienser
400 g kveite filet
1 dl cemo glutenfri panering
2 ss cemo kyllingkrydder
2 ss smør
1 pk cemo chili spagetti
1 glass cemo steinsopp pesto
1 glass cemo leccino oliven
1 ss hakket frisk sjalottløk
1 ss balsamico eddik
Frisk basilikum og gressløk
1 dl cemo glutenfri panering
2 ss cemo kyllingkrydder
2 ss smør
1 pk cemo chili spagetti
1 glass cemo steinsopp pesto
1 glass cemo leccino oliven
1 ss hakket frisk sjalottløk
1 ss balsamico eddik
Frisk basilikum og gressløk
Framgangsmåte
- Sett spaghetti på kok, la den koke 10 min og hell av vannet.
- I mellomtiden kuttes kveiten i 4 biter. Ha den på en tallerk og dryss over panering og krydder. Vend fisken godt i dette og trykk planeringen godt på fisken.
- Stek fisken i smøret ca 1 -2 min på hver side til den blir gyllen og fin.
- Spagettien ferdigstilles ved å blande inn pestoen, løk, olivener og smake til med salt og pepper. Vend inn litt hakket gressløk og basilikum.
- Anrett spaghettien på tallerk og ha fisken på toppen. Pynt med urter på toppen og sprinkle med olivenolje chili.
- Nyt

Populære oppskrifter
- Vafler
- Annes grytebrød
- Cookies
- Thaiinspirert suppe