Pasta Bolognese

Pasta Bolognese med frisk tomatsalat

BOLOGNESE MED DEN RENE, ITALIENSKE SMAKEN AV SOLMODNE TOMATER


INGREDIENSER

Pasta Bolognese:

 

FREMGANGSMÅTE

Bolognese:

Kok spaghettien etter anvisning på pakken. Stek pinjekjerner i en tørr stekepanne til de er gyldne. Stek kjøttdeigen i olivenolje og krydre med pastakrydder mot slutten av steketiden.

Ha pastasaus og hakket basilikum i stekepannen sammen med kjøttdeigen. Kok opp. Hell av kokevannet på spaghettien.

Anrett spaghettien med bolognesesausen over. Ha over friske plommetomater, nyrevet parmesan og et lett dryss av pinjekjerner. Server med frisk tomatsalat og brytebrød.

Tomatsalat: Del opp plommetomatene i grove biter eller skiver. Bland sammen tomater og finsnittet rødløk.

Bland sammen en enkel dressing med 3 ss olivenolje, 1 ss balsamico og 1 fedd finhakket hvitløk. Smak til med salt og pepper. Hell dressingen over tomatblandingen, dryss over litt flaksalt og grovhakket basilikum rett før servering.  


Du trenger: