fri frakt på bestillinger over 499nokicon-truck levering innen 3-5 virkedager

Handlepose
Mangler 499kr for å få fri frakt!
Pasta bolognese

Pasta bolognese med frisk tomatsalat

En tradisjonell pasta bolognese med frisk tomatsalat

Ingredienser

Pasta Bolognese:

Spaghetti Chili
Pastasaus med tomat og basilikum
400 gr kjøttdeig
Olivenolje
Pastakrydder
Parmasan
PInjekjerner
Frisk basilikum


Tomatsalat
Plommetomater
Rødløk
Olivenolje Pizza og Pasta
Balsamico
Hvitløk
Flaksalt
Frisk basilikum

Ingredienser

Pasta Bolognese:

Spaghetti Chili
Pastasaus med tomat og basilikum
400 gr kjøttdeig
Olivenolje
Pastakrydder
Parmasan
PInjekjerner
Frisk basilikum


Tomatsalat
Plommetomater
Rødløk
Olivenolje Pizza og Pasta
Balsamico
Hvitløk
Flaksalt
Frisk basilikum

Framgangsmåte

Følg denne fremgangsmåten for en deilig pasta bolognese:

Bolognese:

Kok spaghettien etter anvisning på pakken. Stek pinjekjerner i en tørr stekepanne til de er gyldne. Stek kjøttdeigen i olivenolje og krydre med pastakrydder mot slutten av steketiden.

Ha pastasaus og hakket basilikum i stekepannen sammen med kjøttdeigen. Kok opp. Hell av kokevannet på spaghettien.

Anrett spaghettien med bolognesesausen over. Ha over friske plommetomater, nyrevet parmesan og et lett dryss av pinjekjerner. Server med frisk tomatsalat og brytebrød.

Tomatsalat: Del opp plommetomatene i grove biter eller skiver. Bland sammen tomater og finsnittet rødløk.

Bland sammen en enkel dressing med 3 ss olivenolje, 1 ss balsamico og 1 fedd finhakket hvitløk. Smak til med salt og pepper. Hell dressingen over tomatblandingen, dryss over litt flaksalt og grovhakket basilikum rett før servering.

Nyt din pasta bolognese med frisk tomatsalat!

Populære oppskrifter

Nyhetsbrev

Abonnér på vårt nyhetsbrev og få inspirasjon, tilbud og nyheter

Få ferske nyheter og gode tilbud fra cemo.no

Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.