fri frakt på bestillinger over 499nok rask levering
Pasta arrabbiata med spicy kjøttboller
Pasta arrabbiata med saftige og spicy kjøttboller
Ingredienser
Pasta arrabbiata:
Spaghetti
Arrabbiata pastasaus
Kjøttboller
Olivenolje chili
Kjøttboller:
400 g kjøttdeig
1 egg
3 fedd hvitløk
Rød chili
Parmesan
Urtesalt ost&basilikum
Sort pepper
Spaghetti
Arrabbiata pastasaus
Kjøttboller
Olivenolje chili
Kjøttboller:
400 g kjøttdeig
1 egg
3 fedd hvitløk
Rød chili
Parmesan
Urtesalt ost&basilikum
Sort pepper
Ingredienser
Pasta arrabbiata:
Spaghetti
Arrabbiata pastasaus
Kjøttboller
Olivenolje chili
Kjøttboller:
400 g kjøttdeig
1 egg
3 fedd hvitløk
Rød chili
Parmesan
Urtesalt ost&basilikum
Sort pepper
Spaghetti
Arrabbiata pastasaus
Kjøttboller
Olivenolje chili
Kjøttboller:
400 g kjøttdeig
1 egg
3 fedd hvitløk
Rød chili
Parmesan
Urtesalt ost&basilikum
Sort pepper
Framgangsmåte
Lag din Pasta arrabbiata på denne måten:
Spicy kjøttboller:
Finhakk 3 fedd hvitløk og en halv rød chili, riv opp ca 100 gr revet parmesan. Ha alle ingrediensene i en bolle og kna sammen med kjøttdeigen. Form til små kjøttboller,
ca 20 stk og legg utover på et stekebrett. Stek på 250°C i ca. 15 minutter.
Ha kjøttbollene i tomatsausen.
Pasta arrabbiata:
Kok spaghettien etter anvisning på pakken. Ha pastasaus en i en kjele og varm opp.
La kjøttbollene trekke i tomatsausen i ca 10 minutter. Hell av kokevannet på spaghettien. Anrett spaghettien med tomatsausen over. Kvern over litt urtesalt før servering.
Server med frisk salat og hvitløksbrød.
Populære oppskrifter
- Juleribbe
- Lussekatter tangzhong
- Italiensk focaccia
- Minestrone suppe