fri frakt på bestillinger over 499nok rask levering
Jule-panna cotta
Ingredienser
› 2 Cemo vaniljestenger
› 2 kanelstenger
› 1 Cemo Stjerneanis
› 3 nellikspiker
› 7,5 dl kremfløte
› 2,5 dl sukker
› 1 ts Cemo Ekte vaniljesukker
Ingredienser
› 2 Cemo vaniljestenger
› 2 kanelstenger
› 1 Cemo Stjerneanis
› 3 nellikspiker
› 7,5 dl kremfløte
› 2,5 dl sukker
› 1 ts Cemo Ekte vaniljesukker
Framgangsmåte
Følg denne oppskriften for en nydelig jule-panna cotta.
Panna cotta: Start med å legge gelatinplatene i kaldt vann i ca. 5-7 minutter. Skyll godt i kaldt vann og klem ut vannet. Snitt vaniljestangen og skrap ut frøene. I en kjele blander du sammen fløte og sukker, tilsett frøene og vaniljestangen og kok forsiktig opp. Ta kjelen av platen, ta ut vaniljestangen og rør inn gelatinplatene. Hell over i 4 serveringsformer eller glass og avkjøl i kjøleskapet i minst 3 timer.
Legg gelatinplatene i bløt i kaldt vann, ca 5-6 minutter. Snitt vaniljestangen og skrap ut frøene. Bland sammen fløte og sukker i en kjele, tilsett vaniljefrøene, vaniljestenger, kanelstenger, stjerneanis og nellik. Varm det hele forsiktig opp uten å koke.
Ta kjelen av platen, sil av av vaniljestenger og julekrydderne. Klem vannet av gelatinen og dette inn i fløten. Hell blandingen over i små glass eller former og avkjøl i kjøleskapet i minst 3 timer.
Serveres med hakkede brente mandler, sjokoladetrøfler, friske bær eller multer. Snadder!
- Juleribbe
- Lussekatter tangzhong
- Italiensk focaccia
- Minestrone suppe