fri frakt på bestillinger over 499nokicon-truck rask levering

Handlepose
Kun kr 400 igjen til fri frakt

Jule-panna cotta

En deilig juleversjon av panna cotta, en perfekt dessert etter jule- eller nyttårsmiddagen.
  • brente mandler,
  • Juledessert,
  • julekrydder,
  • juletrøfler

Ingredienser

› 4 1/2 stk gelatinplater
› 2  Cemo vaniljestenger
› 2 kanelstenger
› 1 Cemo Stjerneanis
› 3 nellikspiker
› 7,5 dl kremfløte
› 2,5 dl sukker
› 1 ts Cemo Ekte vaniljesukker

Ingredienser

› 4 1/2 stk gelatinplater
› 2  Cemo vaniljestenger
› 2 kanelstenger
› 1 Cemo Stjerneanis
› 3 nellikspiker
› 7,5 dl kremfløte
› 2,5 dl sukker
› 1 ts Cemo Ekte vaniljesukker

Framgangsmåte

Følg denne oppskriften for en nydelig jule-panna cotta.

Panna cotta: Start med å legge gelatinplatene i kaldt vann i ca. 5-7 minutter. Skyll godt i kaldt vann og klem ut vannet. Snitt vaniljestangen og skrap ut frøene. I en kjele blander du sammen fløte og sukker, tilsett frøene og vaniljestangen og kok forsiktig opp. Ta kjelen av platen, ta ut vaniljestangen og rør inn gelatinplatene. Hell over i 4 serveringsformer eller glass og avkjøl i kjøleskapet i minst 3 timer.

Legg gelatinplatene i bløt i kaldt vann, ca 5-6 minutter. Snitt vaniljestangen og skrap ut frøene. Bland sammen fløte og sukker i en kjele, tilsett vaniljefrøene, vaniljestenger, kanelstenger, stjerneanis og nellik. Varm det hele forsiktig opp uten å koke.

Ta kjelen av platen, sil av av vaniljestenger og julekrydderne. Klem vannet av gelatinen og dette inn i fløten. Hell blandingen over i små glass eller former og avkjøl i kjøleskapet i minst 3 timer.

Serveres med hakkede brente mandler, sjokoladetrøfler, friske bær eller multer. Snadder!

IMG 1094 Square web-300x300
Jule-panna cotta med multer, sjokoladetrøfler og kokos
IMG 1076 web square-300x300
Jule-panna cotta
Multer web square-300x300
Jule-panna cotta med multer
Populære oppskrifter

Nyhetsbrev

Abonnér på vårt nyhetsbrev og få inspirasjon, tilbud og nyheter

Få nyheter og gode tilbud fra cemo.no

Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.