fri frakt på bestillinger over 499nokicon-truck rask levering

Handlepose
Kun kr 400 igjen til fri frakt
Grønne asparges med paprika pestosaus

Grønne asparges med paprika pestosaus

Prøv denne sommerlige retten fra Trond Moi. Perfekt som forrett til fire, eller hovedrett til to
2. pers

Ingredienser

1 bunt grønne asparges
1 ss cemo himalayasalt
2 ts cemo salatkrydder
1 ss finhakket sjalottløk
2 ss cemo olivenolje
1 glass cemo paprika pesto
1 ss finhakket sjalottløk
1 ss smør
1 dl fløte
Saft fra en 1/2 sitron
Litt finhakket vårløk og kjørvel

Ingredienser

1 bunt grønne asparges
1 ss cemo himalayasalt
2 ts cemo salatkrydder
1 ss finhakket sjalottløk
2 ss cemo olivenolje
1 glass cemo paprika pesto
1 ss finhakket sjalottløk
1 ss smør
1 dl fløte
Saft fra en 1/2 sitron
Litt finhakket vårløk og kjørvel

Framgangsmåte

Prøv denne sommerlige retten fra Trond Moi. Perfekt som forrett til fire, eller hovedrett til to
  1. Aspargesene skrelles lett og knekk av stilken i enden.
  2. Kok opp vann med himalayasalt og ha i asparges. Hell av vannet og ha på løk, salatkrydder og olivenolje. Vend dette godt og ha det på tallerken.
  3. Sausen lages slik; Fres løk med smøret i 15 sekunder og ha på pesto og fløte. Smak til med salt og pepper og ha i saften fra sitron.
  4. Hell saus over aspargesene og dander med finsnittet vårløk og pynt med litt frisk kjørvel.



Trond Moi oppskrift
Populære oppskrifter

Nyhetsbrev

Abonnér på vårt nyhetsbrev og få inspirasjon, tilbud og nyheter

Få nyheter og gode tilbud fra cemo.no

Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.