fri frakt på bestillinger over 499nok rask levering
Grønne asparges med paprika pestosaus
Prøv denne sommerlige retten fra Trond Moi. Perfekt som forrett til fire, eller hovedrett til to
2. pers
Ingredienser
1 bunt grønne asparges
1 ss cemo himalayasalt
2 ts cemo salatkrydder
1 ss finhakket sjalottløk
2 ss cemo olivenolje
1 glass cemo paprika pesto
1 ss finhakket sjalottløk
1 ss smør
1 dl fløte
Saft fra en 1/2 sitron
Litt finhakket vårløk og kjørvel
1 ss cemo himalayasalt
2 ts cemo salatkrydder
1 ss finhakket sjalottløk
2 ss cemo olivenolje
1 glass cemo paprika pesto
1 ss finhakket sjalottløk
1 ss smør
1 dl fløte
Saft fra en 1/2 sitron
Litt finhakket vårløk og kjørvel
Ingredienser
1 bunt grønne asparges
1 ss cemo himalayasalt
2 ts cemo salatkrydder
1 ss finhakket sjalottløk
2 ss cemo olivenolje
1 glass cemo paprika pesto
1 ss finhakket sjalottløk
1 ss smør
1 dl fløte
Saft fra en 1/2 sitron
Litt finhakket vårløk og kjørvel
1 ss cemo himalayasalt
2 ts cemo salatkrydder
1 ss finhakket sjalottløk
2 ss cemo olivenolje
1 glass cemo paprika pesto
1 ss finhakket sjalottløk
1 ss smør
1 dl fløte
Saft fra en 1/2 sitron
Litt finhakket vårløk og kjørvel
Framgangsmåte
Prøv denne sommerlige retten fra Trond Moi. Perfekt som forrett til fire, eller hovedrett til to
- Aspargesene skrelles lett og knekk av stilken i enden.
- Kok opp vann med himalayasalt og ha i asparges. Hell av vannet og ha på løk, salatkrydder og olivenolje. Vend dette godt og ha det på tallerken.
- Sausen lages slik; Fres løk med smøret i 15 sekunder og ha på pesto og fløte. Smak til med salt og pepper og ha i saften fra sitron.
- Hell saus over aspargesene og dander med finsnittet vårløk og pynt med litt frisk kjørvel.
Populære oppskrifter
- Juleribbe
- Lussekatter tangzhong
- Italiensk focaccia
- Minestrone suppe