fri frakt på bestillinger over 300nokicon-truck levering innen 3-5 virkedager

Handlepose
Kun kr 300 igjen til fri frakt
Grønne asparges med paprika pestosaus

Grønne asparges med paprika pestosaus

Prøv denne sommerlige retten fra Trond Moi. Perfekt som forrett til fire, eller hovedrett til to
2. pers

Ingredienser

1 bunt grønne asparges
1 ss cemo himalayasalt
2 ts cemo salatkrydder
1 ss finhakket sjalottløk
2 ss cemo olivenolje
1 glass cemo paprika pesto
1 ss finhakket sjalottløk
1 ss smør
1 dl fløte
Saft fra en 1/2 sitron
Litt finhakket vårløk og kjørvel

Ingredienser

1 bunt grønne asparges
1 ss cemo himalayasalt
2 ts cemo salatkrydder
1 ss finhakket sjalottløk
2 ss cemo olivenolje
1 glass cemo paprika pesto
1 ss finhakket sjalottløk
1 ss smør
1 dl fløte
Saft fra en 1/2 sitron
Litt finhakket vårløk og kjørvel

Framgangsmåte

Prøv denne sommerlige retten fra Trond Moi. Perfekt som forrett til fire, eller hovedrett til to
  1. Aspargesene skrelles lett og knekk av stilken i enden.
  2. Kok opp vann med himalayasalt og ha i asparges. Hell av vannet og ha på løk, salatkrydder og olivenolje. Vend dette godt og ha det på tallerken.
  3. Sausen lages slik; Fres løk med smøret i 15 sekunder og ha på pesto og fløte. Smak til med salt og pepper og ha i saften fra sitron.
  4. Hell saus over aspargesene og dander med finsnittet vårløk og pynt med litt frisk kjørvel.



Trond Moi oppskrift
Dette trenger du
  • Salatkrydder

    Strø salatkrydder setter den ekstra piffen på salaten. Tips: 1 Blan...
    89 kr
    Add to Wishlist
  • Paprika pesto

    Utsøkt paprika pesto fra Italia, en favoritt til stekt kjøtt, poteter ...
    99 kr
    Add to Wishlist
  • 2564_Salt og pepper

    Salt&pepper

    BLACK & WHITE Pakke med  2 bestselgere - kvern med pepper og sal...
    239 kr
    Add to Wishlist
Populære oppskrifter
Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.