fri frakt på bestillinger over 300nok levering innen 3-5 virkedager
Grønne asparges med paprika pestosaus
Prøv denne sommerlige retten fra Trond Moi. Perfekt som forrett til fire, eller hovedrett til to
2. pers
Ingredienser
1 bunt grønne asparges
1 ss cemo himalayasalt
2 ts cemo salatkrydder
1 ss finhakket sjalottløk
2 ss cemo olivenolje
1 glass cemo paprika pesto
1 ss finhakket sjalottløk
1 ss smør
1 dl fløte
Saft fra en 1/2 sitron
Litt finhakket vårløk og kjørvel
1 ss cemo himalayasalt
2 ts cemo salatkrydder
1 ss finhakket sjalottløk
2 ss cemo olivenolje
1 glass cemo paprika pesto
1 ss finhakket sjalottløk
1 ss smør
1 dl fløte
Saft fra en 1/2 sitron
Litt finhakket vårløk og kjørvel
Ingredienser
1 bunt grønne asparges
1 ss cemo himalayasalt
2 ts cemo salatkrydder
1 ss finhakket sjalottløk
2 ss cemo olivenolje
1 glass cemo paprika pesto
1 ss finhakket sjalottløk
1 ss smør
1 dl fløte
Saft fra en 1/2 sitron
Litt finhakket vårløk og kjørvel
1 ss cemo himalayasalt
2 ts cemo salatkrydder
1 ss finhakket sjalottløk
2 ss cemo olivenolje
1 glass cemo paprika pesto
1 ss finhakket sjalottløk
1 ss smør
1 dl fløte
Saft fra en 1/2 sitron
Litt finhakket vårløk og kjørvel
Framgangsmåte
Prøv denne sommerlige retten fra Trond Moi. Perfekt som forrett til fire, eller hovedrett til to
- Aspargesene skrelles lett og knekk av stilken i enden.
- Kok opp vann med himalayasalt og ha i asparges. Hell av vannet og ha på løk, salatkrydder og olivenolje. Vend dette godt og ha det på tallerken.
- Sausen lages slik; Fres løk med smøret i 15 sekunder og ha på pesto og fløte. Smak til med salt og pepper og ha i saften fra sitron.
- Hell saus over aspargesene og dander med finsnittet vårløk og pynt med litt frisk kjørvel.
Populære oppskrifter
- Pannacotta til 17.mai
- Dronning Maud pudding
- Jordbær og Ruccolasalat
- Jordbær- & tomatsalat