fri frakt på bestillinger over 499nokicon-truck rask levering

Handlepose
Kun kr 390 igjen til fri frakt

Ramen med kylling

Ingredienser

Til 2 personer
1 kyllingbryst
1 ss Fiffikrydder
2 ss matolje
8 dl kyllingkraft
1/2 dl soyasaus
1 ss riseddik
2 bløtkokte egg
200 gr kokte nudler
1 kinesisk hvitløk
1 sjalottløk
1 ss hakket frisk ingefær
2 aromasopp
1 gulrot
1/3 chili
1 vårløk
1 liten bunt koriander
1 noriblad

Ingredienser

Til 2 personer
1 kyllingbryst
1 ss Fiffikrydder
2 ss matolje
8 dl kyllingkraft
1/2 dl soyasaus
1 ss riseddik
2 bløtkokte egg
200 gr kokte nudler
1 kinesisk hvitløk
1 sjalottløk
1 ss hakket frisk ingefær
2 aromasopp
1 gulrot
1/3 chili
1 vårløk
1 liten bunt koriander
1 noriblad

Framgangsmåte

  1. Krydre kyllingbrystet med Fiffikrydder og brun det godt på begge sider i en dyp stekepanne , 1 – 2 minutter på hver side. Ha brystet i stekeovn og stek det ca 6-7 minutter på 200C eller til kjernetemperatur 59C
  2. I samme panne som brystet er stekt tilsettes grovhakket hvitløk , sjalottløk og ingefær. Fres dette 30 sekunder og ha på kyllingkraft og soyasuas. Kok dette opp og smak til med riseddikken. La det stå og holde seg varmt
  3. I to fine Nemo suppeboller anrettes nudlene så de danner en liten topp i midten. Fyll deretter på med den varme ramenkraften.
  4. Dander så med eggene delt i to, litt noriblader, så finstrimlede gulerøtter sammen med hakket chili, en kvast med koriander, litt hakket vårløk. Ha så på kyllingbryst i skiver og litt rå tynne skiver av aromasoppen. Når alt er på plass danner garnityrene en fin sirkel rundt nudlene og da er det bare en ting å gjøre, Nyyt!

Populære oppskrifter

Nyhetsbrev

Abonnér på vårt nyhetsbrev og få inspirasjon, tilbud og nyheter

Få nyheter og gode tilbud fra cemo.no

Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.