fri frakt på bestillinger over 499nok rask levering
Fårikål på 45 minutter
Smakfull fårikål på 45 minutter med nydelig tilbehør
Ingredienser
Poteter
2 kg lammebog i skiver
1 hodekål
salt og pepper
Norske gulrøtter
Persille
Olivenolje
Vann
Alternativt tilbehør:
Norske gulrøtter (tilbehør)
Persille
Olivenolje
Sort flaksalt
2 kg lammebog i skiver
1 hodekål
salt og pepper
Norske gulrøtter
Persille
Olivenolje
Vann
Alternativt tilbehør:
Norske gulrøtter (tilbehør)
Persille
Olivenolje
Sort flaksalt
Ingredienser
Poteter
2 kg lammebog i skiver
1 hodekål
salt og pepper
Norske gulrøtter
Persille
Olivenolje
Vann
Alternativt tilbehør:
Norske gulrøtter (tilbehør)
Persille
Olivenolje
Sort flaksalt
2 kg lammebog i skiver
1 hodekål
salt og pepper
Norske gulrøtter
Persille
Olivenolje
Vann
Alternativt tilbehør:
Norske gulrøtter (tilbehør)
Persille
Olivenolje
Sort flaksalt
Framgangsmåte
Torsdag 30. oktober er det fårikålens dag. Slik lager du smakfull og mør fårikål på bare 45 minutter.
- Salt vannet til potetene så mye at vannet er “mettet”.
- Skjær kål og legg lag i lag med kjøttet i trykkokeren, Start med kålen
- Fyll på vann til “max” i trykkokeren.
- Sett trykkokeren på 2. Nå vil det ta 45 minutter til kjøttet er mørt.
- Kutt gulrøtter på langs, legg på grillen. ca 7-8 minutter. Spray på olivenolje og dryss over sort flaksalt.
Vips så har du en nydelig fårikål på 45 minutter klar til å spises alene eller med andre.
Dette trenger du
Populære oppskrifter
- Baconsurret svinefilet med BBQ-saus
- Chili con pollo
- Italiensk focaccia
- Minestrone suppe