fri frakt på bestillinger over 499nokicon-truck rask levering

Handlepose
Kun kr 400 igjen til fri frakt

Tiramisu

Tiramisu er en klassisk italiensk dessert som kombinerer myke fingerkjeks dyppet i sterk espresso med kremet mascarpone og et hint av sjokolade. En uimotståelig smak som garantert vil glede alle dessertelskere.
  • dessert,
  • italiensk,
  • tiramisu

Ingredienser

3 egg
2 ss sukker
2 ss Cemo Vaniljesukker
1 boks mascarpone (250-300g)
1 pk fingerkjeks (20-30 stk)
4 dl Espresso
3 ss konjakk (kan sløyfes)
Revet Cemo sjokoladetrøfler

Ingredienser

3 egg
2 ss sukker
2 ss Cemo Vaniljesukker
1 boks mascarpone (250-300g)
1 pk fingerkjeks (20-30 stk)
4 dl Espresso
3 ss konjakk (kan sløyfes)
Revet Cemo sjokoladetrøfler

Framgangsmåte

Lag en stor kopp espresso og sett til side. Hvis du ønsker, tilsetter du konjakk i espressoen.

Skill eggene. Pisk eggeplommene sammen med sukker og vaniljesukker til en tykk og luftig eggedosis.

Rør mascarpone inn i eggedosisen til du får en jevn krem.

Pisk eggehvitene stive til marengs, og vend forsiktig inn i mascarponekremen.

Legg et lag mascarponekrem i bunnen av en form, skål eller et pent glass.

Dypp fingerkjeks raskt i espressoblandingen (de skal ikke bli gjennomvåte, bare lett fuktige), og legg et lag over kremen.

Legg et nytt lag med mascarponekrem over kjeksen, og gjenta lagene. Avslutt med et lag krem på toppen.

Strø revet sjokoladetrøfler over det øverste laget.

Sett tiramisuen kjølig i minst én time før servering, slik at smakene får satt seg.

Populære oppskrifter

Nyhetsbrev

Abonnér på vårt nyhetsbrev og få inspirasjon, tilbud og nyheter

Få nyheter og gode tilbud fra cemo.no

Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.