fri frakt på bestillinger over 499nok rask levering

Tiramisu
Ingredienser
2 ss sukker
2 ss Cemo Vaniljesukker
1 boks mascarpone (250-300g)
1 pk fingerkjeks (20-30 stk)
4 dl Espresso
3 ss konjakk (kan sløyfes)
Revet Cemo sjokoladetrøfler
Ingredienser
2 ss sukker
2 ss Cemo Vaniljesukker
1 boks mascarpone (250-300g)
1 pk fingerkjeks (20-30 stk)
4 dl Espresso
3 ss konjakk (kan sløyfes)
Revet Cemo sjokoladetrøfler
Framgangsmåte
Lag en stor kopp espresso og sett til side. Hvis du ønsker, tilsetter du konjakk i espressoen.
Skill eggene. Pisk eggeplommene sammen med sukker og vaniljesukker til en tykk og luftig eggedosis.
Rør mascarpone inn i eggedosisen til du får en jevn krem.
Pisk eggehvitene stive til marengs, og vend forsiktig inn i mascarponekremen.
Legg et lag mascarponekrem i bunnen av en form, skål eller et pent glass.
Dypp fingerkjeks raskt i espressoblandingen (de skal ikke bli gjennomvåte, bare lett fuktige), og legg et lag over kremen.
Legg et nytt lag med mascarponekrem over kjeksen, og gjenta lagene. Avslutt med et lag krem på toppen.
Strø revet sjokoladetrøfler over det øverste laget.
Sett tiramisuen kjølig i minst én time før servering, slik at smakene får satt seg.
-
Espresso – Fazenda Um – Brasil, 250g
Fyldig, deilig kaffe med smak av sjokolade, nøtter og vanilje! Vi kjøp...179 kr -
Trøfler Naturell
Eksklusive trøfler som smelter på tungen. Rullet i kakaopulver. For de...99 kr -
Vaniljesukker med ekte vanilje
Vaniljesukker med ekte vanilje. Det har en deilig smak og aroma og ingen...99 krNyhet -
Black Velvet Espresso 1kg
Mørk og kraftfull espresso med en kompleks og nydelig smak. La hver kop...529 kr -
Midnight Brew Espresso 1kg
Mørkbrent, balansert og fyldig espresso som egner seg perfekt til kaffe...549 kr
- Pavlova
- Vafler
- Annes grytebrød
- Cookies