fri frakt på bestillinger over 499nok rask levering
Tacopizza til alle
Ingredienser
4 stk tortillalefser
Kjøttdeig/salatkylling
½ løk, finhakket
3-4 ts tacokrydder
olivenolje med chili
Tapenade
Cherrytomater delt i to
Mais
Jalapeño
Ruccola salat
Ost eller cheddar
Mini tortilla
Limerømme
3 dl rømme
3 fedd hvitløk, finhakket
½ ts sukker
½ lime
salt
pepper
Guacamole
2 modne avokado
4 ts guacamolekrydder
Ingredienser
4 stk tortillalefser
Kjøttdeig/salatkylling
½ løk, finhakket
3-4 ts tacokrydder
olivenolje med chili
Tapenade
Cherrytomater delt i to
Mais
Jalapeño
Ruccola salat
Ost eller cheddar
Mini tortilla
Limerømme
3 dl rømme
3 fedd hvitløk, finhakket
½ ts sukker
½ lime
salt
pepper
Guacamole
2 modne avokado
4 ts guacamolekrydder
Framgangsmåte
Tacopizza
Stek kjøttdeig i olivenolje chili og bland i løk mot slutten av steketiden. Dryss over tacokrydderet og tilsett litt vann. Bland sammen og la surre på svak varme. Bruker du ferdig stekt salatkylling kan du enkelt blande tacokrydder og kylling godt sammen.
Legg tortillalefsene på et stekebrett. Fordel tapenade, kjøtt, tomat, mais, jalapeño, ost og mini tortilla chips på hver lefse. Stek midt i ovnen på 225ºC til osten har smeltet, ca 5-7 min. Lefsene blir fort brune og sprø, følg godt med.
Topp tacopizzaen med litt limerømme og server med guacamole.
Dobbel tacopizza
Legg tortillalefsene på et stekebrett. Fordel kjøtt og mais på den første lefsa, legg på en ny tortillalefse over den andre. Fordel tapenade, ost, tomat, jalapeño og mini tortilla chips på lefsa og stek på samme vis som enkel tacopizza.
Limerømme
Ha rømmen i en liten skål, bland i finhakket hvitløk, revet limeskall (kun det grønne), limesaft og sukker. Smak til med salt og pepper.
Guacamole
Del avokadoene og skrap ut kjøttet. Bland avokadoen godt sammen med og smak til med guacamolekrydder.
- Annes grytebrød
- Cookies
- Thaiinspirert suppe
- Juleribbe