fri frakt på bestillinger over 300nokicon-truck levering innen 3-5 virkedager

Handlepose
Kun kr 300 igjen til fri frakt

Saftig og spicy kylling

Saftig og spicy kylling - prøv denne oppskriften som gir deg noen ekstra gode, spicy kyllingklubber.
4. pers

Ingredienser

Cemo Villris Mix
Kyllingklubber/lår
Hvitløk
Olivenolje chili
Chiliflak
Kyllingkrydder
Salt


Mangosaus:
Gresk yoghurt
Mango chutney
Peanøtter Lime

Ingredienser

Cemo Villris Mix
Kyllingklubber/lår
Hvitløk
Olivenolje chili
Chiliflak
Kyllingkrydder
Salt


Mangosaus:
Gresk yoghurt
Mango chutney
Peanøtter Lime

Framgangsmåte

Ovnsbakt kyllingklubber og hvitløk:

Legg kyllingklubbene i en ildfast form. Hell over rikelig med olivenolje chili og krydre godt med chiliflak og kyllingkrydder. Skjær av toppen av hvitløkene, slik at du tydelig ser alle feddene. Hell over olivenolje og strø over litt salt. Det er fint at kyllingen og hvitløken ligger tett, slik at oljen marineres godt inn under stekingen. Stekes i ovnen på 2oo·c i ca 40 minutter. Server med nykokt ris og kremet mangosaus. Pynt gjerne med litt frisk rosmarin.


Mangosaus:

Rør sammen 3 dl gresk yoghurt og 4 ss mangochutney. Grovhakk peanøtter og bland inn i sausen. Skvis over litt limesaft og smak til med salt og pepper. Ønsker du en sterkere mangosaus kan du toppe den med revet ingefær og chiliflak. Tips: Mangosausen kan også brukes som dipp på lørdagskvelden eller til fingermaten i selskaper. Prøv å dippe tvinna brødpinner eller oppkuttet nanbrød, mmm … det er godt.

Populære oppskrifter
Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.