fri frakt på bestillinger over 300nok levering innen 3-5 virkedager
Pizza fra Restaurant Strandhaven
Ingredienser
Trond Mois Pizzamel
1,5g tørrgjær
vann
olivenolje
Trond Mois Pizzasaus
Trond Mois Pizzakrydder
valgfritt garnityr
Ingredienser
Trond Mois Pizzamel
1,5g tørrgjær
vann
olivenolje
Trond Mois Pizzasaus
Trond Mois Pizzakrydder
valgfritt garnityr
Framgangsmåte
Pizzadeig dag 1, Biga (fordeig): Bland sammen 1,5g tørrgjær og 60g vann. La stå i 10 minutter slik at gjæren løses opp. Rør inn 115g lunkent vann og 350g pizzamel. Bland alt godt sammen for hånd. Ha deigen i en bolle og dekk med plastfolie. Deigen skal stå kjølig i minst 24 timer. TIPS: Bruk surdeig i stedet for gjær. Erstatt 15g av vannet med 70g surdeig.
Pizzadeig dag 2: Riv bigaen i mindre biter. Elt i maskin på høy hastighet i 10 min mens du gradvis tilsetter 45g vann. Ha i 10g salt og bland i nye 5 min. Når deigen er ferdig eltet bør den hvile under plast på kjøkkenbenken i 30 min. Smør litt olivenolje på benken/deigen slik at det ikke kleber. Etter 30 min skal deigen deles i 2 like store baller. Ballene brettes og formes, før du lar de heve i hver sin bolle i romtemperatur i 6-8 timer.
Topping: Bruk Mois Pizzasaus og Pizzakrydder med valgfritt garnityr.
Stek pizzaen på så høy varme som mulig på pizzastein eller i pizzaovn.
-
Trond Mois Pizza Tomatsaus
Trond Mois Pizza Tomatsaus er laget av deilige tomater, oregano og olive...149 kr -
Trond Mois Pizzakrydder
Trond Mois Pizzakrydder har mye god smak av oregano og er en perfekt top...109 kr -
Trond Mois Pizzamel
Trond Mois Pizzamel er den hemmelige blandingen fra restaurant Strandhav...89 kr -
Trond Mois Pizzapose Spesial
Trond Mois Pizzapose Spesial inneholder det du trenger for å bli en mes...349 krNyhet -
Trond Mois Steinsopp Pesto
Trond Mois Steinsopp Pesto er en italiensk pesto som smaker nydelig til ...109 kr -
Trond Mois Italiensk Chiliolje
Trond Mois Italienske Chiliolje er en deilig, spicy olje som passer til ...139 krNyhet
- Pannacotta til 17.mai
- Dronning Maud pudding
- Jordbær og Ruccolasalat
- Jordbær- & tomatsalat