fri frakt på bestillinger over 499nok rask levering
Pannacotta til 17.mai
Med pannacotta på bordet blir stemningen god. En fløyelsmyk smak av vanilje, en nydelig dessert som imponerer gjestene.
6. pers
Ingredienser
4 stk gelatinplater
2 stk Cemo vaniljestenger
7,5 dl kremfløte
2,5 dl sukker
2 stk Cemo vaniljestenger
7,5 dl kremfløte
2,5 dl sukker
Ingredienser
4 stk gelatinplater
2 stk Cemo vaniljestenger
7,5 dl kremfløte
2,5 dl sukker
2 stk Cemo vaniljestenger
7,5 dl kremfløte
2,5 dl sukker
Framgangsmåte
Du trenger ikke gjøre det så avansert, du kommer langt med fløte og friske bær.
Legg gelantinen i kaldt vann. Snitt vaniljestengene på langs og skrap ut frøene. Ha frøene og hele vaniljestangen i en kjele med fløte og sukker. Varm forsiktig opp blandingen uten å koke. Ta ut vaniljestengene og sett kjelen til side. Klem vannet godt ut av gelatinplatene og rør dem inn i den varme væsken. Hell blandingen over i 6 små glass eller former og avkjøl i kjøleskapet i minst tre timer.
Pynt med frisk frukt og bær, f.eks pasjonsfrukt, bringebær og jordbær.
Perfekt å servere sammen med en god kopp kaffe.
Populære oppskrifter
- Annes grytebrød
- Cookies
- Thaiinspirert suppe
- Juleribbe