fri frakt på bestillinger over 350nokicon-truck levering innen 3-5 virkedager

Handlepose
Kun kr 350 igjen til fri frakt

Pannacotta til 17.mai

Med pannacotta på bordet blir stemningen god. En fløyelsmyk smak av vanilje, en nydelig dessert som imponerer gjestene.
6. pers

Ingredienser

4 stk gelatinplater
2 stk Cemo vaniljestenger
7,5 dl kremfløte
2,5 dl sukker

Ingredienser

4 stk gelatinplater
2 stk Cemo vaniljestenger
7,5 dl kremfløte
2,5 dl sukker

Framgangsmåte

Du trenger ikke gjøre det så avansert, du kommer langt med fløte og friske bær.


Legg gelantinen i kaldt vann. Snitt vaniljestengene på langs og skrap ut frøene. Ha frøene og hele vaniljestangen i en kjele med fløte og sukker. Varm forsiktig opp blandingen uten å koke. Ta ut vaniljestengene og sett kjelen til side. Klem vannet godt ut av gelatinplatene og rør dem inn i den varme væsken. Hell blandingen over i 6 små glass eller former og avkjøl i kjøleskapet i minst tre timer.

Pynt med frisk frukt og bær, f.eks pasjonsfrukt, bringebær og jordbær.


Perfekt å servere sammen med en god kopp kaffe.


Dette trenger du
  • Vaniljesukker med ekte vanilje

    Deilig vaniljesukker med ekte vanilje som gir en fantastisk fin smak og ...
    89 kr
    Add to Wishlist
Populære oppskrifter

Nyhetsbrev

Abonnér på vårt nyhetsbrev og få inspirasjon, tilbud og nyheter

Få ferske nyheter og gode tilbud fra cemo.no

Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.