fri frakt på bestillinger over 350nok levering innen 3-5 virkedager

Pannacotta til 17.mai
Med pannacotta på bordet blir stemningen god. En fløyelsmyk smak av vanilje, en nydelig dessert som imponerer gjestene.
6. pers
Ingredienser
4 stk gelatinplater
2 stk Cemo vaniljestenger
7,5 dl kremfløte
2,5 dl sukker
2 stk Cemo vaniljestenger
7,5 dl kremfløte
2,5 dl sukker
Ingredienser
4 stk gelatinplater
2 stk Cemo vaniljestenger
7,5 dl kremfløte
2,5 dl sukker
2 stk Cemo vaniljestenger
7,5 dl kremfløte
2,5 dl sukker
Framgangsmåte
Du trenger ikke gjøre det så avansert, du kommer langt med fløte og friske bær.
Legg gelantinen i kaldt vann. Snitt vaniljestengene på langs og skrap ut frøene. Ha frøene og hele vaniljestangen i en kjele med fløte og sukker. Varm forsiktig opp blandingen uten å koke. Ta ut vaniljestengene og sett kjelen til side. Klem vannet godt ut av gelatinplatene og rør dem inn i den varme væsken. Hell blandingen over i 6 små glass eller former og avkjøl i kjøleskapet i minst tre timer.
Pynt med frisk frukt og bær, f.eks pasjonsfrukt, bringebær og jordbær.
Perfekt å servere sammen med en god kopp kaffe.
Populære oppskrifter
- Grillet paprika med fetaost og bacon
- Ostekake til 17.mai
- Lussekatter tangzhong
- Gourmetburger med blåmuggost