fri frakt på bestillinger over 499nokicon-truck rask levering

Handlepose
Kun kr 499 igjen til fri frakt

Pannacotta til 17.mai

Med pannacotta på bordet blir stemningen god. En fløyelsmyk smak av vanilje, en nydelig dessert som imponerer gjestene.
6. pers

Ingredienser

4 stk gelatinplater
2 stk Cemo vaniljestenger
7,5 dl kremfløte
2,5 dl sukker

Ingredienser

4 stk gelatinplater
2 stk Cemo vaniljestenger
7,5 dl kremfløte
2,5 dl sukker

Framgangsmåte

Du trenger ikke gjøre det så avansert, du kommer langt med fløte og friske bær.


Legg gelantinen i kaldt vann. Snitt vaniljestengene på langs og skrap ut frøene. Ha frøene og hele vaniljestangen i en kjele med fløte og sukker. Varm forsiktig opp blandingen uten å koke. Ta ut vaniljestengene og sett kjelen til side. Klem vannet godt ut av gelatinplatene og rør dem inn i den varme væsken. Hell blandingen over i 6 små glass eller former og avkjøl i kjøleskapet i minst tre timer.

Pynt med frisk frukt og bær, f.eks pasjonsfrukt, bringebær og jordbær.


Perfekt å servere sammen med en god kopp kaffe.


Populære oppskrifter
Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.