fri frakt på bestillinger over 499nok rask levering
Lammecarré med urteskorpe og bakte rotgrønnsaker
Ingredienser
Urteskorpe:
2 dl koriander
2 dl persille
2 dl timian
2 ss dijon sennep
1 chili
2 dl loff, innmaten/panko kan også brukes
4 ss meierismør
2 fedd hvitløk
salt og pepper
Cemo lammekrydder
Bakte rotgrønnsaker
Rotgrønnsaker etter eget ønske. Vi har brukt:
Amadinepoteter
Frisk timian
Hvitløk
Honning
Balsamico
Olje
Flaksalt
Cemo potetkrydder
Ingredienser
Urteskorpe:
2 dl koriander
2 dl persille
2 dl timian
2 ss dijon sennep
1 chili
2 dl loff, innmaten/panko kan også brukes
4 ss meierismør
2 fedd hvitløk
salt og pepper
Cemo lammekrydder
Bakte rotgrønnsaker
Rotgrønnsaker etter eget ønske. Vi har brukt:
Amadinepoteter
Frisk timian
Hvitløk
Honning
Balsamico
Olje
Flaksalt
Cemo potetkrydder
Framgangsmåte
Følg denne oppskriften for en lammecarré med smakfull urteskorpe:
Finhakk alle ingredienser og mos alt med en gaffel til en tykk masse. Her må man bruke litt skjønn, etter hva man liker best av urter og krydder. Slumping er lov.
Når du har laget ferdig fyllet til urteskorpen, skal du frese kjøttet kjapt i en varm panne. Salt og pepper og Cemo lammekrydder, er nydelig å bruke. Pass på at alle sider blir brunet.
Monter fyllet på kjøttet og stek i ovnen i en ildfast form. 180 grader, ca 20 minutter. La hvile i ca 10 minutter.
Bakte rotgrønnsaker
Kutt grønnsakene i gode biter. Ha over i en langpanne sammen med potetene og de øvrige ingrediensene. Bakes i ovnen på 225 grader, 25 minutter.
Til denne retten kan man bruke rødvinsaus. Tilsett litt hakket frisk timian og resten av stekeskyen fra kjøttet.
Når kjøttet er klart for servering skjærer man enkelt mellom hvert bein.
Nyt en deilig lammecarré med smakfull urteskorpe.
God fornøyelse
- Baconsurret svinefilet med BBQ-saus
- Chili con pollo
- Italiensk focaccia
- Minestrone suppe