fri frakt på bestillinger over 499nok rask levering
Kveite i fløtesaus med tomat og basilikum
Ingredienser
Til 2 personer
400 g kveitefilet
2 ss Sjømat Mix
2 ss smør
2 sjalottløk
2 dl fløte
1 lime
2 tomater
1/2 pt basilikum,
Salt og nykvernet pepper
400 g kveitefilet
2 ss Sjømat Mix
2 ss smør
2 sjalottløk
2 dl fløte
1 lime
2 tomater
1/2 pt basilikum,
Salt og nykvernet pepper
Ingredienser
Til 2 personer
400 g kveitefilet
2 ss Sjømat Mix
2 ss smør
2 sjalottløk
2 dl fløte
1 lime
2 tomater
1/2 pt basilikum,
Salt og nykvernet pepper
400 g kveitefilet
2 ss Sjømat Mix
2 ss smør
2 sjalottløk
2 dl fløte
1 lime
2 tomater
1/2 pt basilikum,
Salt og nykvernet pepper
Framgangsmåte
- Krydre kveiten med Sjømatmix, på begge sider. Ha den i varm stekepanne med smøret og brun den først på den ene siden på medium varme i 30 sekunder
- Snu fisken på den andre siden og stek videre. Dryss over finhakket sjalottløk og la fisken steke ca 30 sekunder til. Ha på fløten og kok i ca 1 minutt.
- Riv over skall av lime og skvis over saften fra limen. Smak til med litt salt og pepper
- Dryss over grovhakket tomat og basilikum og du har en opplevelse foran deg
Populære oppskrifter
- Juleribbe
- Lussekatter tangzhong
- Italiensk focaccia
- Minestrone suppe