fri frakt på bestillinger over 300nok levering innen 3-5 virkedager
![](https://cemo.no/wp-content/uploads/2024/05/7R2A9046-scaled.jpg)
Kulturmelkspannacotta
Ingredienser
til 10 personer
1 ltr kultur melk
2 dl fløte
100 g sukker
50 g Vaniljesukker
5 pl gelatin
1 pt mynte
Friske bær til dekorasjon
1 ltr kultur melk
2 dl fløte
100 g sukker
50 g Vaniljesukker
5 pl gelatin
1 pt mynte
Friske bær til dekorasjon
Ingredienser
til 10 personer
1 ltr kultur melk
2 dl fløte
100 g sukker
50 g Vaniljesukker
5 pl gelatin
1 pt mynte
Friske bær til dekorasjon
1 ltr kultur melk
2 dl fløte
100 g sukker
50 g Vaniljesukker
5 pl gelatin
1 pt mynte
Friske bær til dekorasjon
Framgangsmåte
1.Kok opp fløte med sukker og vaniljesukker
2.Avkjøl litt og smelt inn gelatinplater som har ligget i kaldt vann i ca 10 min.
3.Bland fløte og melk og ha dette i former og sett kaldt
4.Anrett med friske bær på toppen
Populære oppskrifter
- Pannacotta til 17.mai
- Dronning Maud pudding
- Jordbær og Ruccolasalat
- Jordbær- & tomatsalat