fri frakt på bestillinger over 350nok levering innen 3-5 virkedager

Julestek med spicy rødkål
Ingredienser
2 kg surret svinestek med svor
5 dl vann
2 gulrot
1 løk
Salt
Cemo julestek krydder
Spicy rødkålsalat:
1 liten rødkål
1 Rødløk
1 fedd Hvitløk
1 ss Cemo balsamicoglace
Litt stekesky fra steka
Ingredienser
2 kg surret svinestek med svor
5 dl vann
2 gulrot
1 løk
Salt
Cemo julestek krydder
Spicy rødkålsalat:
1 liten rødkål
1 Rødløk
1 fedd Hvitløk
1 ss Cemo balsamicoglace
Litt stekesky fra steka
Framgangsmåte
Julestek med spicy rødkål:
Julestek er god tradisjonell mat som smaker himmelsk med vårt julestekkrydder.
Har du et steketermometer, er jobben virkelig enkel.
Ta av nettet på steka og rute svoren. Krydre med rikelig krydder og salt på alle sider.
Legg i en ildfast form sammen med vannet og grovt kuttet grønnsaker.
Ha over aluminiumsfolie og gjør formen helt tett.
Dampes i ovnen på 230 grader i 45 min.
Fjern folien og senk temperaturen til 175 grader. Sett i termometeret i den tykkeste delen av steka, og stek videre til termometeret viser 70 grader. Det tar rundt to timer. La steka hvile i minimum 15 minutter på benken før du skjærer fine skiver. Stekekraften er perfekt å bruke i den brune sausen, eller kun bruke som sky hvis du ønsker det.
Spicy rødkålsalat:
Lag denne gjerne litt på slump og smak deg frem. Kutt rødkål og rødløk i strimler. Ha i en gryte sammen hakket hvitløk og de øvrige ingrediensene. Spe på med stekeskyen og la putre til kålen er mør og fin. Smak til med salt og pepper.
- Grillet paprika med fetaost og bacon
- Ostekake til 17.mai
- Pannacotta til 17.mai
- Lussekatter tangzhong