fri frakt på bestillinger over 499nok rask levering
Jordbær og Ruccolasalat
2. pers
Ingredienser
Mmm lagre denne til senere! Dette er vår nye favoritt som tilbehør til grillmaten - eller bare som kveldssnack 🤩
Du trenger:
Ruccolasalat
Ristede pinjekjerner
Norske jordbær 🍓
Parmasan kuttet i tynne biter
Cemo Olivenolje spray
Himalaya salt eller Flaksalt
Cemo Cream Basilikum
Du trenger:
Ruccolasalat
Ristede pinjekjerner
Norske jordbær 🍓
Parmasan kuttet i tynne biter
Cemo Olivenolje spray
Himalaya salt eller Flaksalt
Cemo Cream Basilikum
Ingredienser
Mmm lagre denne til senere! Dette er vår nye favoritt som tilbehør til grillmaten - eller bare som kveldssnack 🤩
Du trenger:
Ruccolasalat
Ristede pinjekjerner
Norske jordbær 🍓
Parmasan kuttet i tynne biter
Cemo Olivenolje spray
Himalaya salt eller Flaksalt
Cemo Cream Basilikum
Du trenger:
Ruccolasalat
Ristede pinjekjerner
Norske jordbær 🍓
Parmasan kuttet i tynne biter
Cemo Olivenolje spray
Himalaya salt eller Flaksalt
Cemo Cream Basilikum
Framgangsmåte
Rist pinjekjerner i en tørr panne, kutt opp jordbær og parmasan.
Legg ingrediensene pent på et fat, topp med med olivenolje, flaksalt og cream basilikum.
Så enkelt og så godt!
Mengden tilpasser du selv etter hvor mye du trenger.
PS: Visste du at ruccolasalat er proppfull av næringsstoffer? Nok en grunn til å bruke den enda mer i sommer.
Populære oppskrifter
- Annes grytebrød
- Cookies
- Thaiinspirert suppe
- Juleribbe