fri frakt på bestillinger over 350nokicon-truck levering innen 3-5 virkedager

Handlepose
Kun kr 350 igjen til fri frakt
Matoppskrift CEMO 01233 scaled

Hverdagstapas

Hverdagstapas

Ingredienser

SPANSK MIGAS CON CHORIZO

Chorizo pølse
Fint brød/loff
Olivenolje
Hvitløksfedd
Persille
Paprika pesto

GOURMETPOTETER

Gourmetpoteter
Olivenolje
Potetkrydder
Salt
Pepper

CHILIPOTETER

Gourmetpoteter
Chili jam
Salt
Pepper

KYLLINGSPYD MED PESTO

Kyllingfileter
Olivenolje
Hvitløk
Salt
Pepper
Paprika pesto

Ingredienser

SPANSK MIGAS CON CHORIZO

Chorizo pølse
Fint brød/loff
Olivenolje
Hvitløksfedd
Persille
Paprika pesto

GOURMETPOTETER

Gourmetpoteter
Olivenolje
Potetkrydder
Salt
Pepper

CHILIPOTETER

Gourmetpoteter
Chili jam
Salt
Pepper

KYLLINGSPYD MED PESTO

Kyllingfileter
Olivenolje
Hvitløk
Salt
Pepper
Paprika pesto

Framgangsmåte

Spansk migas con chorizo
Skjær opp chorizoen i 1 cm tykke skiver. Skjær opp brødet, med skorpen på, i ca 1 cm terninger.

Tilsett rikelig med olivenolje i en jerngryte. Varm oljen og legg i 3-4 hvitløk, la frese i 1 minutt. Tilsett chorizobitene og og brun dem 2-3 minutter. Tilsett så brødterningene og rikelig med paprika pesto.

Bland godt og rør forsiktig rundt til brødet har fått en fin stekt farge. Dryss over hakket persille før servering. Serveres varm.

Gourmetpoteter
Vask potetene og del dem i båter (behold skrellet på). Legg potetbåtene på et stekebrett med skallet ned. Hell/spray over rikelig med olivenolje og potetkrydder.

Stek på 200°C i ca. 30 minutter til potetene er gylne.

Chilipoteter
Vask potetene og skjær dem i 1 ½ -2 cm tykke skiver. Tørk dem godt med et kjøkkenhåndkle. Ha potetene i en bolle bland sammen med rikelig med chili jam, bland godt. Legg potetbåtene på et stekebrett og dryss over flaksalt og pepper.

Stek på 200°C i ca. 30 minutter til potetene er gylne.

Kyllingspyd med pesto
Legg grillspyd av tre i bløt i 20 minutter. Sett stekeovnen på 225°C. Bland olivenolje og revet hvitløk i en skål. Vend kyllingfileten i blandingen før de trees på spyd. Krydre med salt og pepper. Legg spydene på et stekebrett og gjennomstek kyllingen i ca. 10 minutter.

Legg på rikelig med paprikapesto på kyllingspydene før servering.

Dette trenger du
  • Chorizo spekepølse

    Chorizo spekepølse

    Spekepølse med smak av spansk chorizo. Kan spises som den er og er nyde...
    109 kr
    Add to Wishlist
  • olivenolje extra virgin

    Olivenolje Extra Virgin

    Kaldpresset olivenolje fra århundregamle olivenlunder i Toscana i Itali...
    119 kr
    Add to Wishlist
  • Paprika pesto

    Paprika pesto

    Utsøkt paprika pesto fra Italia, en favoritt til stekt kjøtt, poteter ...
    89 kr
    Add to Wishlist
  • Potetkrydder

    Potetkrydder

    Urteblanding med løk som passer på alt av potetretter. Tips 1: Perf...
    79 kr
    Add to Wishlist
  • 2564_Salt og pepper

    Salt&pepper

    BLACK / WHITE Pakke med  2 bestselgere - kvern med pepper og salt. P...
    209 kr
    Utsolgt
    Add to Wishlist
  • Chili jam

    Chili jam

    Dette er en utsøkt blanding som er rik på smak. Anbefales til ost, var...
    89 kr
    Add to Wishlist
Populære oppskrifter

Nyhetsbrev

Abonnér på vårt nyhetsbrev og få inspirasjon, tilbud og nyheter

Få ferske nyheter og gode tilbud fra cemo.no

Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.