fri frakt på bestillinger over 499nok rask levering
Hverdagstapas
Ingredienser
Chorizo pølse
Fint brød/loff
Olivenolje
Hvitløksfedd
Persille
Paprika pesto
GOURMETPOTETER
Gourmetpoteter
Olivenolje
Potetkrydder
Salt
Pepper
CHILIPOTETER
Gourmetpoteter
Chili jam
Salt
Pepper
KYLLINGSPYD MED PESTO
Kyllingfileter
Olivenolje
Hvitløk
Salt
Pepper
Paprika pesto
Ingredienser
Chorizo pølse
Fint brød/loff
Olivenolje
Hvitløksfedd
Persille
Paprika pesto
GOURMETPOTETER
Gourmetpoteter
Olivenolje
Potetkrydder
Salt
Pepper
CHILIPOTETER
Gourmetpoteter
Chili jam
Salt
Pepper
KYLLINGSPYD MED PESTO
Kyllingfileter
Olivenolje
Hvitløk
Salt
Pepper
Paprika pesto
Framgangsmåte
Spansk migas con chorizo
Skjær opp chorizoen i 1 cm tykke skiver. Skjær opp brødet, med skorpen på, i ca 1 cm terninger.
Tilsett rikelig med olivenolje i en jerngryte. Varm oljen og legg i 3-4 hvitløk, la frese i 1 minutt. Tilsett chorizobitene og og brun dem 2-3 minutter. Tilsett så brødterningene og rikelig med paprika pesto. Bland godt og rør forsiktig rundt til brødet har fått en fin stekt farge. Dryss over hakket persille før servering. Serveres varm.
Gourmetpoteter
Vask potetene og del dem i båter (behold skrellet på). Legg potetbåtene på et stekebrett med skallet ned. Hell/spray over rikelig med olivenolje og potetkrydder. Stek på 200°C i ca. 30 minutter til potetene er gylne.
Chilipoteter
Vask potetene og skjær dem i 1 ½ -2 cm tykke skiver. Tørk dem godt med et kjøkkenhåndkle. Ha potetene i en bolle bland sammen med rikelig med chili jam, bland godt. Legg potetbåtene på et stekebrett og dryss over flaksalt og pepper. Stek på 200°C i ca. 30 minutter til potetene er gylne.
Kyllingspyd med pesto
Legg grillspyd av tre i bløt i 20 minutter. Sett stekeovnen på 225°C. Bland olivenolje og revet hvitløk i en skål. Vend kyllingfileten i blandingen før de trees på spyd. Krydre med salt og pepper. Legg spydene på et stekebrett og gjennomstek kyllingen i ca. 10 minutter. Legg på rikelig med paprikapesto på kyllingspydene før servering.
- Baconsurret svinefilet med BBQ-saus
- Chili con pollo
- Italiensk focaccia
- Minestrone suppe