fri frakt på bestillinger over 499nokicon-truck rask levering

Handlepose
Kun kr 499 igjen til fri frakt
Fransk løksuppe

Fransk løksuppe ala Cemo Gourmet

Fransk løksuppe - passer perfekt på høsten.

Ingredienser

8 gule løk eller 4 små
2 timiankvister
3 fedd hvitløk
3 ss Cemo olivenolje
1 l god kyllingkraft
2 dl tørr hvitvin
2 stk laurbærblad
Cemo grovmalt salt og pepper
4 dl revet jarlsberg/sveitserost
50 g revet parmesan
4 sk loff eller landbrød
2 ts Dijonsennep

Ingredienser

8 gule løk eller 4 små
2 timiankvister
3 fedd hvitløk
3 ss Cemo olivenolje
1 l god kyllingkraft
2 dl tørr hvitvin
2 stk laurbærblad
Cemo grovmalt salt og pepper
4 dl revet jarlsberg/sveitserost
50 g revet parmesan
4 sk loff eller landbrød
2 ts Dijonsennep

Framgangsmåte

En varmende fransk løksuppe er ekte høstmat. Med våre Rosmarinkjeks blir denne retten en favoritt blant gjestene.

1. Rens og del løken i to og skjær tynne skiver og hakk hvitløk.

2. Varm olje i en vid gryte. Tilsett løk og la den surre på svak varme under omrøring til løken blir blank. Tilsett Dijonsennep, hvitløk og timian mot slutten.

3. Tilsett kraft og vin. Kok opp og la suppen trekke 40-50 min. Smak til med salt og pepper.

4. Skjær skorpen av loffen og skjær innmaten av loff i terninger og rist i litt olje i en stekepanne.

5. Fordel suppen i ovnssikre porsjonsformer, legg loffterningen over og dryss over rikelig med ost. 6. Gratiner i varm ovn 250 °C og stek i 6-8 min eller under grillen i kort tid, til osten har fått en gyllen farge.

Varm fransk løksuppe serveres med Rosmarin Crisp 

Dette trenger du
    Populære oppskrifter

    Nyhetsbrev

    Abonnér på vårt nyhetsbrev og få inspirasjon, tilbud og nyheter

    Få nyheter og gode tilbud fra cemo.no

    Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.