fri frakt på bestillinger over 499nokicon-truck levering innen 3-5 virkedager

Handlepose
Mangler 499kr for å få fri frakt!
Fårikål

Fårikål på 45 minutter

Smakfull fårikål på 45 minutter med nydelig tilbehør

Ingredienser

Poteter
2 kg lammebog i skiver
1 hodekål
salt og pepper
Norske gulrøtter
Persille
Olivenolje
Vann

Alternativt tilbehør:
Norske gulrøtter (tilbehør)
Persille
Olivenolje
Sort flaksalt

Ingredienser

Poteter
2 kg lammebog i skiver
1 hodekål
salt og pepper
Norske gulrøtter
Persille
Olivenolje
Vann

Alternativt tilbehør:
Norske gulrøtter (tilbehør)
Persille
Olivenolje
Sort flaksalt

Framgangsmåte


Torsdag 30. oktober er det fårikålens dag. Slik lager du smakfull og mør fårikål på bare 45 minutter.

  1. Salt vannet til potetene så mye at vannet er “mettet”.
  2. Skjær kål og legg lag i lag med kjøttet  i trykkokeren, Start med kålen
  3. Fyll på vann til “max” i trykkokeren.
  4. Sett trykkokeren på 2. Nå vil det ta 45 minutter til kjøttet er mørt.
  5. Kutt gulrøtter på langs, legg på grillen. ca 7-8 minutter. Spray på olivenolje og dryss over sort flaksalt.

Vips så har du en nydelig fårikål på 45 minutter klar til å spises alene eller med andre.

Populære oppskrifter

Nyhetsbrev

Abonnér på vårt nyhetsbrev og få inspirasjon, tilbud og nyheter

Få ferske nyheter og gode tilbud fra cemo.no

Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.