Entrecôte med grillolje

Imponer gjestene med denne retten på grillen

HANDLELISTE:

150-200 g. entrecôte pr. pers.

Poteter

Søtpotet

Paprika – div. farger

Sommer-rødløk (inkl. den grønne stilken)

Sopp

Hvitløk

Cemo Grillolje Honning&lngefær

Cemo Krystall Flaksalt

Cemo Biffkrydder

Pepper

Cemo Olivenolje

Cemo Steinsopp pesto

Cemo Paprika pesto

Slik gjør du:

Grønnsakene:

Fyr opp grillen på full guffe. Grovhakk potet, søtpotet, paprika, sommer-rødløk, sopp og hvitløk. Ha grønnsakene i en ildfast form, eller folie.

Ha over Cemo Olivenolje, Cemo Grillolje Honning&lngefær, salt, pepper og litt Cemo Biffkrydder. Ha på lokk eller folie og grill i ca 10-15 minutter. Avhengig av størrelse på potetene, så kan de trenge litt ekstra steketid.

Potetene kan også bakes i stekeovnen på 225 C i ca 25-30 min.

Kjøttet:

Samtidig som grønnsakene grilles, gjør du klart kjøttet. Pensle kjøttet med Cemo Grillolje og krydre rikelig med Cemo Biffkrydder og salt.

Kjøttet grilles på indirekte varme i kun 2-3 minutter på hver side under lokk. La hvile litt før servering.

Server kjøttet med grillede grønnsaker, og topp gjerne det hele med Cemo Steinsopp-pesto eller Cemo Paprika-pesto. Disse er nydelige som tilbehør både til grillet kjøtt og bakte grønnsaker.

Grilloljen kan også serveres som et tilbehør. Enten over grillet kjøtt. eller direkte på grønnsakene.

TIPS: Test våre ulike flaksalt som er perfekt bordsalt til grillmaten. Smakfullt. lekent og dekorativt! God grilling!