fri frakt på bestillinger over 499nok rask levering
Entrecôte med BBQ-saus
Ingredienser
Poteter
Søtpotet
Paprika – div. farger
Rødløk (gjerne sommer-rødløk inkl. den grønne stilken)
Sopp
Hvitløk
Cemo BBQ-saus
Cemo Krystall Flaksalt
Cemo Biffkrydder
Pepper
Cemo Olivenolje
Cemo Steinsopp pesto
Cemo Paprika pesto
Ingredienser
Poteter
Søtpotet
Paprika – div. farger
Rødløk (gjerne sommer-rødløk inkl. den grønne stilken)
Sopp
Hvitløk
Cemo BBQ-saus
Cemo Krystall Flaksalt
Cemo Biffkrydder
Pepper
Cemo Olivenolje
Cemo Steinsopp pesto
Cemo Paprika pesto
Framgangsmåte
Slik går du frem når du skal lage entrecôte med bbq-saus.
BBQ-saus passer både til steking og grilling, og kan pensles på underveis eller du kan marinere kjøttet i forkant.
Grønnsakene:
Fyr opp grillen på full guffe. Grovhakk potet, søtpotet, paprika, rødløk, sopp og hvitløk. Ha grønnsakene i en ildfast form, eller folie. Ha over Cemo Olivenolje, Cemo BBQ-saus, salt og litt Cemo Biffkrydder. Ha på lokk eller folie og grill i ca 10-15 minutter. Avhengig av størrelse på potetene, så kan de trenge litt ekstra steketid. Potetene kan også bakes i stekeovnen på 225°C i ca 25-30 min.
Kjøttet:
Samtidig som grønnsakene grilles, gjør du klart kjøttet. Pensle kjøttet med Cemo BBQ-saus og krydre rikelig med Cemo Biffkrydder og salt.
Kjøttet grilles på indirekte varme i kun 2-3 minutter på hver side under lokk. La hvile litt før servering.
Server kjøttet med grillede grønnsaker, og topp gjerne det hele med Cemo Steinsopp-pesto eller Paprika-pesto. Disse er nydelige som tilbehør både til grillet kjøtt og bakte grønnsaker.
BBQ-oljen kan også serveres som tilbehør som saus over grillet kjøtt eller direkte på grønnsakene, eller som dipp til potetene.
TIPS: Test våre ulike flaksalt som er perfekt bordsalt til grillmaten. Smakfullt, lekent og dekorativt! God grilling!
- Baconsurret svinefilet med BBQ-saus
- Chili con pollo
- Italiensk focaccia
- Minestrone suppe