fri frakt på bestillinger over 300nok levering innen 3-5 virkedager
Entrecote ala Moi i jernstekepanne
Ingredienser
Til 2 personer
2 biffer a 250 gr
2 ss Biff BBQ Krydder
3 ss smør
2 kinesiske hvitløk
1 bunt friske urter ( timian, rosmarin og salvie)
Salt og nykvernet pepper
2 biffer a 250 gr
2 ss Biff BBQ Krydder
3 ss smør
2 kinesiske hvitløk
1 bunt friske urter ( timian, rosmarin og salvie)
Salt og nykvernet pepper
Ingredienser
Til 2 personer
2 biffer a 250 gr
2 ss Biff BBQ Krydder
3 ss smør
2 kinesiske hvitløk
1 bunt friske urter ( timian, rosmarin og salvie)
Salt og nykvernet pepper
2 biffer a 250 gr
2 ss Biff BBQ Krydder
3 ss smør
2 kinesiske hvitløk
1 bunt friske urter ( timian, rosmarin og salvie)
Salt og nykvernet pepper
Framgangsmåte
- Krydre kjøttet godt med Biff BBQ Krydder
- Varm opp stekepannen med smøret til det blir gyllent og brunt. Hvitløken deles i 4 og haes med i smøret.
- Legg i biffene og brun dem på medium sterk varme. Snu dem flere ganger og fortsett og brune til de får en dyp fin brunfarge på begge sider! Her sitter hemmeligheten til smaken – bruningen. Mens du bruner legger man i urtene så de setter god smak på både kjøtt og smør
- Kjøttet er klart og medium når det når 54 C i kjernetemparatur, etter ca 2 min på hver side.
Dette trenger du
Populære oppskrifter
- Minestrone suppe
- Jordbær og Ruccolasalat
- Jordbær- & tomatsalat
- Grillet paprika med fetaost og bacon