fri frakt på bestillinger over 499nok
rask levering

Dronning Maud pudding
Ingredienser
6 dl kremfløte
6 gelatinplater
To ss kokende vann
Sjokoladetrøfler (velg din favoritt)
2-3 ts Ekte vaniljesukker
4 ss sukker
Oppskriften holder til en stor bolle eller 6-8 glass/ dessertskåler
Ingredienser
6 dl kremfløte
6 gelatinplater
To ss kokende vann
Sjokoladetrøfler (velg din favoritt)
2-3 ts Ekte vaniljesukker
4 ss sukker
Oppskriften holder til en stor bolle eller 6-8 glass/ dessertskåler
Framgangsmåte
Riv sjokoladetrøflene med rivjern.
Legg gelatinplatene i kaldt vann i ca 10 minutter
Skill eggene. Eggehvitene kan du feks bruke til Pavlovabunn.
Pisk eggeplommene og sukker til luftig eggedosis
Pisk kremfløte og vaniljesukker til myk krem.
Klem vannet ut av gelatinplatene og rør dem ut i 2 ss kokende vann. De skal smelte helt.
Hell gelatinblandingen over i eggedosisen. Bland godt for å ikke få noen geleklumper i blandingen Deretter vender du kremen inn i eggedosisblandingen.
Legg eggedosiskremen og revet sjokolade lagvis enten i flotte glass eller i en stor bolle. Avslutt med revet sjokolade på toppen
Sett puddingen i kjøleskapet for å stivne.
Cemo sin karamellsirup er et perfekt tilbehør når du serverer. Sett den på bordet og la gjestene selv helle på.
Server gjerne med bær, biscotti, og selvføgelig en kopp sterk ferskbrent kaffe.
- Pumpkin spice latte
- Tiramisu
- Pavlova
- Vafler






