fri frakt på bestillinger over 499nok rask levering
Dronning Maud pudding
Ingredienser
6 dl kremfløte
6 gelatinplater
To ss kokende vann
Sjokoladetrøfler (velg din favoritt)
2-3 ts Ekte vaniljesukker
4 ss sukker
Oppskriften holder til en stor bolle eller 6-8 glass/ dessertskåler
Ingredienser
6 dl kremfløte
6 gelatinplater
To ss kokende vann
Sjokoladetrøfler (velg din favoritt)
2-3 ts Ekte vaniljesukker
4 ss sukker
Oppskriften holder til en stor bolle eller 6-8 glass/ dessertskåler
Framgangsmåte
Riv sjokoladetrøflene med rivjern.
Legg gelatinplatene i kaldt vann i ca 10 minutter
Skill eggene. Eggehvitene kan du feks bruke til Pavlovabunn.
Pisk eggeplommene og sukker til luftig eggedosis
Pisk kremfløte og vaniljesukker til myk krem.
Klem vannet ut av gelatinplatene og rør dem ut i 2 ss kokende vann. De skal smelte helt.
Hell gelatinblandingen over I eggedosisen. Bland godt for å ikke få noen geleklumper i blandingen Deretter vender du kremen inn i eggedosisblandingen.
Legg eggedosiskremen og revet sjokolade lagvis enten i flotte glass eller i en stor bolle. Avslutt med revet sjokolade på toppen
Sett puddingen i kjøleskapet for å stivne.
Cemo sin karamellsirup er et perfekt tilbehør når du serverer. Sett den på bordet og la gjestene selv helle på.
Server gjerne med bær, biscotti, og selvføgelig en kopp sterk ferskbrent kaffe.
-
Karamellsirup
Karamell sirup er en smakstilsetning til bruk i ulike kaffedrikker, dess...109 kr -
Vaniljesukker med ekte vanilje
Vaniljesukker med ekte vanilje. Det har en deilig smak og aroma og ingen...99 kr -
Trøfler Havsalt
Populær smak hvor salt og søtt er blandet. Sjokoladetrøfler som er ru...99 kr -
Gourmetkaffe filtermalt
Gourmetblanding fra Brasil, Honduras, Guatemala og Kenya – handlet med...119 krBestselger
- Baconsurret svinefilet med BBQ-saus
- Chili con pollo
- Italiensk focaccia
- Minestrone suppe