
INGREDIENSER
Bruschetta med tomatsalat
Bruschetta
Olivenolje
Hvitløk
Tapenade
Tomater
Salt
Pepper
Parmesan
Frisk basilikum
Stekt halloumi
Bruschetta
Halloumi-ost
Olivenolje
Mango chutney
Matyoghurt
Mango chutney dressing
Bruschetta
Mango chutney
Gresk youghurt
FREMGANGSMÅTE
Bruschetta med tomatsalat
Varm opp stekeovnen på 200°C. Bløtlegg bruschetta kjeksene på den ene siden med olivenolje. Legg bruschetta kjeksene i en ildfast form med oljesiden
ned og la de bli lett brune før du snur dem og legger på tapenade. Del tomatene og ta ut kjernen, skjær tomat-
kjøttet i små terninger. Bland tomatterninger og finhakket hvitløk i en bolle sammen med litt olivenolje, salt og pepper. Anrett tomatsalaten på lune bruschetta rett før servering. Riv over litt parmesan og pynt med frisk basilikum.
Stekt halloumi
Varm opp stekepannen og hell i litt olje. Skjær osten i skiver på ca. 1 cm tykkelse. Stek skivene på begge sider. Servér halloumi-osten på lune bruschetta toppet med mango chutney.
Mango chutney dressing
Bland sammen mango chutney og gresk yoghurt. Server som tilbehør til f.eks bruschetta, burger og kylling
-
Bruschetta59,-
-
Olivenolje extra virgin119,-
-
Black pepper99,-
-
White salt99,-
-
Mango chutney79,-
-
Tapenade, tomat79,-