fri frakt på bestillinger over 499nok rask levering
Bruschetta-fest
Ingredienser
Bruschetta
Olivenolje
Hvitløk
Tapenade
Tomater
Salt
Pepper
Parmesan
Frisk basilikum
STEKT HALLOUMI
Bruschetta
Halloumi-ost
Olivenolje
Mango chutney
Matyoghurt
MANGO CHUTNEY DRESSING
Bruschetta
Mango chutney
Gresk youghurt
Ingredienser
Bruschetta
Olivenolje
Hvitløk
Tapenade
Tomater
Salt
Pepper
Parmesan
Frisk basilikum
STEKT HALLOUMI
Bruschetta
Halloumi-ost
Olivenolje
Mango chutney
Matyoghurt
MANGO CHUTNEY DRESSING
Bruschetta
Mango chutney
Gresk youghurt
Framgangsmåte
Bruschetta med tomatsalat
Varm opp stekeovnen på 200°C. Bløtlegg kjeksene på den ene siden med olivenolje. Legg de så i en ildfast form med oljesiden ned og la de bli lett brune før du snur dem og legger på tapenade. Del tomatene og ta ut kjernen, skjær tomat-kjøttet i små terninger. Bland tomatterninger og finhakket hvitløk i en bolle sammen med litt olivenolje, salt og pepper. Anrett tomatsalaten kjeksen rett før servering. Riv over litt parmesan og pynt med frisk basilikum.
Stekt halloumi
Varm opp stekepannen og hell i litt olje. Skjær osten i skiver på ca. 1 cm tykkelse. Stek skivene på begge sider. Servér halloumi-osten på lune bruschetta toppet med mango chutney.
Mango chutney dressing
Bland sammen mango chutney og gresk yoghurt. Server som tilbehør til f.eks bruschetta, burger og kylling.
- Baconsurret svinefilet med BBQ-saus
- Chili con pollo
- Italiensk focaccia
- Minestrone suppe