fri frakt på bestillinger over 499nok rask levering
Bakt camembert & varm chevre i salat
Ingredienser
Camembert
Chili jam
Rosmarin crisp
Fiken
Salt
Pepper
VARM CHEVRE I SALAT
Chevre ost
Ruccola
Granateple
Honning med nøtter
Ingredienser
Camembert
Chili jam
Rosmarin crisp
Fiken
Salt
Pepper
VARM CHEVRE I SALAT
Chevre ost
Ruccola
Granateple
Honning med nøtter
Framgangsmåte
Bakt camembert
Sett ovnen på 180°C. Legg osten på bakepapir og hell over chili jam eller honning. Dryss over litt salt og pepper. Stek i ovnen i 12-15 minutter til osten er myk og varm.
Camembert-osten kan også stekes uten chili jam/honning, kun med salt og pepper. Nydelig sammen med rosmarin crisp eller bruschetta kjeks.
Pynt med fiken i båter og server.
Varm chevre i salat
Sett stekeovnen på 200°C. Skjær osten i ca. 1 cm tykke skiver og legg dem på en stekeplate. Stek midt i ovnen
i ca. 8 minutter til osten blir varm og myk.
Anrett et fat med ruccolablader, ost og granateplefrø. Fordel honning med nøtter over det hele og server.
Chili jam er en spennende smak til kraftige oster. Smaken er søt med en frisk piff av chili. Prøv chili jam på brie, varme scones, hamburger eller sammen med stekt kjøtt.
Nyt den smakfulle bakte camemberten.
- Baconsurret svinefilet med BBQ-saus
- Chili con pollo
- Italiensk focaccia
- Minestrone suppe