juletapas

Romjulstapas

Pepperkaker med blåmuggost og chili jam Har du ikke prøvd pepperkaker med blåmuggost, er det på tide! Vi har laget vår versjon med Cemo chili jam. Vann i munnen-garanti!

 

Bruschetta kjeks med blåmuggost og chili jam Visst du at vi har flere typer kjeks? Perfekt til tapasbordet. Her har vi Cemo bruchetta med blåmuggost og Cemo chili jam.

 

Steambuns med julesteikrester/ribbe, syltet rødløk og balsamicoglaze Steambuns er perfekt følge til tapasbordet. Bruk gjerne rester fra ribbe eller julesteik og fyll på med det du liker. Her har vi brukt syltet rødløk, julesteik og Cemo balsamicoglaze.

Syltet rødløk: Rødløk i tynne ringer Hvitvinseddik eller Vanlig bordeddik. en klype salt Kutt rødløk i tynne ringer og bland i en skål sammen med eddik og salt. Har du ikke eddik, kan du bruke sitron eller lime i stedet.

Strimle kjøttrestene og krydre med litt Cemo Julesteik krydder og ringle over Cemo balsamicoglaze.

Fyll brødene med kjøtt, syltet rødløk og nyt!

 

Spekepølser med rømmedip med ribbekrydder og flatbrød Spekemat er selvskreven tapasmat. Visste du at Cemo har flere varianter av spekepølse? Prøv gjerne sammen med våre kjeks og lag deg en dip av rømme toppet med Cemo Julesteikkrydder.

Nydelig!

 

Gratinert Brie med nøtter og honning Gratiner Brie eller Camembert i ovnen på 180 grader i 10-12 minutter til kjernen er nesten helt flytende.

Legg osten på et fat og ha over dine favorittnøtter. For eksempel valnøtter og mandler. Hell over Cemo Akasiehonning over nøttene.

Server med godt brød eller våre kjeks.

 

Lefseruller med laks, kremost, rødløk og pesto Lefseruller er perfekt til julefrokosten og til tapasbordet. Her har vi laget vår variant med Cemo pesto, rødløk og kremost. Visste du at vi har enda flere pestoer i vårt sortement som passer perfekt. Prøv du også!

Dadler med bacon og balsamicoglaze og eple Dadler med bacon er en nydelig smaksbombe som mange elsker på tapasbordet. Vi har laget vår versjon med rødt karamellisert eple og balsamicoglaze. Uslåelig kombinasjon, synes vi i Cemo.

Dadler uten stein Rødt eple i halvmåner Cemo balsamicoglaze Baconstrimler Surr bacon rundt dadlene og legg på en halvmåne. Festes sammen med en tannpirker. Stekes i stekepanne sammen med litt Cemo balsamicoglaze. Server straks!