Pasta arrabbiata med spicy kjøttboller

 

Pasta arrabbiata med spicy kjøttboller 

DEN STERKE, ITALIENSKE PASTARETTEN SOM ER ELSKET OVER HELE VERDEN


INGREDIENSER

Pasta arrabbiata:

Kjøttboller:

FREMGANGSMÅTE

Spicy kjøttboller:

Finhakk 3 fedd hvitløk og en halv rød chili, riv opp ca 100 gr revet parmesan. Ha alle ingrediensene i en bolle og kna sammen med kjøttdeigen. Form til små kjøttboller,

ca 20 stk og legg utover på et stekebrett. Stek på 250°C i ca. 15 minutter.

Ha kjøttbollene i tomatsausen.

Pasta arrabbiata:

Kok spaghettien etter anvisning på pakken. Ha pastasaus en i en kjele og varm opp.

La kjøttbollene trekke i tomatsausen i ca 10 minutter. Hell av kokevannet på spaghettien. Anrett spaghettien med tomatsausen over. Kvern over litt urtesalt før servering.

Server med frisk salat og hvitløksbrød.

 


Passer til: