Kunnskap, kvalitet & god smak

 

Det hele startet som en morsom hobby for over 25 år siden – på en kjøkkenbenk utenfor Kristiansand. I dag er CEMO AS en moderne produksjonsbedrift, som holder til på Mjåvann utenfor Kristiansand. Kravstore mesterkokker og spesialister innen kjøtt og fisk, bruker og anbefaler våre krydderblandinger.

Vi tilbyr også spesialkaffe fra eget kaffebrenneri og utsøkte, eksotiske teblandinger. Vi kombinerer våre krydderblandinger, spesialkaffe og teblandinger i spennende gaveesker sammen med tilhørende kvalitetsprodukter. Vår evne til å spesial-lage blandinger, med eller uten firmalogo på etikettene, og skreddersy gaveesker, gjør oss til en svært anvendelig og kreativ firmagaveleverandør.

Ta kontakt med oss på post@cemo.no for generelle henvendelser. For andre henvendelser, ta direkte kontakt med en av våre dyktige medarbeidere. Under varemerket Cemo Gourmet har vi eget butikk-konsept for både krydder, kaffe, te og sjokolade. Våre produkter er representert i over 600 butikker i Norge.

Dette er hovedsakelig kjøkken og gavebutikker. Vår visjon er at CEMO AS skal være Norges ledende leverandør av gode opplevelser.

Cemo Care

Cemo CARE er en del av Cemo AS. Vi ønsker å engasjere oss i lokalsamfunnene i de landene vi handler varer fra.

Les mer om Cemo Care.