Om Cemo

Cemo er en norsk produksjonsbedrift etablert i 2004. CEMO AS er spesialister på krydder, kaffe, te og gourmetprodukter. Fra oppstarten på en kjøkkenbenk utenfor Kristiansand, har de nå vokst oss inn i moderne produksjonslokaler i Kristiansand.

Cemo har et hjerte for bærekraft, særlig innen kaffehandel. Vi handler kaffen direkte fra produsentland. Hvert år reiser vi selv ned og besøker kaffegårder og blir kjent med bøndene. Vi betaler gjerne en høyere pris for kaffen, for å være sikker på at bonden får betalt. På den måten blir familiegårdene, menneskene, arbeiderne tatt vare på, og samtidig bygges det en relasjon som sikrer kvalitetskaffe år etter år.

Når du handler Cemo produkter er du også med å støtte opp om Cemo Care. Gjennom Cemo Care får, blant annet, hundrevis av barn og unge i Kiberaslummen i Kenya mulighet for mer utdanning og en lysere fremtid. Ler mer om Cemo Care her.

VÅRE MERKEVARER
Hos CEMO AS leverer vi et mangfoldig produktsortiment til forskjellige typer markeder. Gjennom merkevaren CEMO Gourmet betjener vi privatmarkedet, mens CEMO Professional retter seg mot kontor- og HoReCa-markedet. Southern Coffee er merkevaren for spesialkaffe. Nøye utvalgt kaffe til ekstra kvalitetsbevisste kunder, både privat og i proffmarkedet.

I CEMO AS er administrasjon og all produksjon samlet i ett bygg. Lokalene huser en moderne maskinpark, der både kaffebrenning, mandelbrenning, te- og krydderpakking finner sted. Her pakkes også søtsaker, sjokolade og gourmetprodukter før de får sine etiketter, det være seg våre egne eller en av våre private label-produkter.