Gave til verten som “har alt”

Gave til verten som “har alt”

Førjulstiden er her – høytiden for selskap og sosialt samvær. Vertinnegave og førjulsgaver er en hyggelig gest ved sammenkomster som takk for mat, drikke og husrom. Men hva gir du til verten eller vertinnen som «har alt»?

Selv om vertskapet beskjedent sier at du ikke trenger å ha med noe, er en liten oppmerksomhet til verten en fin måte å takke for innbydelsen på. For mange kan det være både vanskelig og tidkrevende å finne noe passende, og resultatet blir gjerne feil i størrelse, stil eller farge. Heldigvis finnes det en løsning – deilige smaksopplevelser som passer alle!

Alltid suksess med spiselige gaver
Spiselige gaver er i vinden som aldri før, og det med god grunn: ingen fallgruver i valg av stil eller størrelse. Slipp å tenke på kjønn eller alder – et kryddersett med gode kverner, ekstra smakfulle kaffebønner eller deilige sjokoladetrøfler i lekkert design er passende gaver for både han og henne.

Produktenes lekre design gjør seg godt til pynt i hylla, men smaker du på godsakene skal det godt gjøres å la dem stå.

Skaper julestemning på kjøkkenet
I en hektisk førjulstid passer det særlig godt å gi gode smaksopplevelser til noen du er glad i. Med Cemo-produkter trenger man ikke være en mester på kjøkkenet! Krydderkombinasjonene er nøye blandet, og løfter både enkle hverdags- og festmiddager til nye høyder. Velg mellom klassiske kryddersmaker eller blant høyaktuelle julevarianter.

I julen samles vi gjerne oftere og koser oss med ekstra god mat og drikke. Kjenner du noen som er glad i jul, eller vil du skape den gode julestemningen hjemme hos deg selv? Cemos serie med julesmaker har et bredt utvalg krydderblandinger, spesialkaffe, te og søte fristelser. Hvem kan motstå hjemmelagde, brente mandler med ekte vanilje eller juletrøfler med havsalt?

Folk vil ha norske produkter
Undersøkelser viser at nordmenn stadig oftere velger norsk matproduksjon fra norske bedrifter, både på grunn av smak, trygghet og bygging av norske arbeidsplasser. Mange kjenner Cemo Gourmet som deilige smaksopplevelser, men visste du at smakseventyret startet på en kjøkkenbenk i Kristiansand for 20 år siden? Nå er Cemo en landsdekkende, norsk leverandør og produksjonsbedrift som holder til på Mjåvann i Kristiansand.

Bli inspirert!
Finn førjuls- eller vertinnegaven på
cemo.no